ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και επίσημα στην ΑΪΚ ο Ελιουνούσι

Και επίσημα στην ΑΪΚ ο Ελιουνούσι

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΪΚ, που ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νορβηγού διεθνή εξτρέμ το μεσημέρι της Τρίτης (30/1).

Το καλοκαίρι του 2017 ο Ελιουνούσι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Καραμπάχ, ωστόσο δεν "κόλλησε" με την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία πραγματοποίησε μόλις 7 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν.

Υπήρξε όμως έντονο ενδιαφέρον γι' αυτόν από την Σουηδία και το μεσημέρι της Τρίτης (30/1), η ΑΪΚ Στοκχόλμης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορβηγού διεθνή εξτρέμ. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 31 Δεκέμβρη του 2019.

Οι Σουηδοί κάνουν λόγο για απόκτηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες, ο Ελιουνούσι πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις, με απολογισμό 7 γκολ και 1 ασίστ.

"Υπέγραψα στην ΑΪΚ γιατί ήθελα να ανήκω σε έναν σύλλογο που θέλει να κερδίζει τίτλους και να παίζει στους ομίλους στην Ευρώπη, που έχει ένα παθιασμένο κοινό και ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά με τους άλλους παίκτες για να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν", δήλωσε ο 30χρονος εξτρέμ μετά την υπογραφή των συμβολαίων με την ΑΪΚ.

Photo credits: Officiell Twitter AIK Fotboll

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ