ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Και από το πουθενά... Καρντόσο!

Και από το πουθενά... Καρντόσο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελευταία "πρόβα" στο Ρέντη, ο Πάουλο Μπέντο είχε τον Καρντόσο με τους βασικούς και τον Ιντέγιε στους αναπληρωματικούς. Όλα δείχνουν ότι ο πρώην άσος της Μπενφίκα παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη.

Να λοιπόν που φαίνεται ότι κρύβει έναν "άσο" στο μανίκι του ο Πάουλο Μπέντο για να αιφνιδιάσει την Αστάνα. Λαμβάνοντας υπόψη την "πρόβα τζενεράλε" στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να κρατήσει στον πάγκο τον Ιντέγιε και να δώσει φανέλα βασικού στον Όσκαρ Καρντόσο.

Να βρεθεί δηλαδή ο Παραγουανός επιθετικός για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα σε αγώνα στο Καραϊσκάκη. Μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει δύο φορές, αλλά και τις δύο ήταν μακριά από το Φάληρο. Η πρώτη στο Καυτανζόγλειο, η δεύτερη στην "AEL FC Arena".

Ο Μπέντο λοιπόν έχοντας και την εικόνα του Μπράουν Ιντέγιε στις προπονήσεις, που έδειχνε επηρεασμένος από το ταξίδι του στην Νιγηρία (σ.σ. το έδειξε εν μέρει και στη Νέα Σμύρνη ότι δεν είχε συνέλθει), φαίνεται πώς προτιμάει να ρίξει στη "μάχη" τον Καρντόσο για να έχει έναν "ογκόλιθο" στην αντίπαλη άμυνα, εκεί όπου ο κόουτς της Αστάνα προσανατολίζεται να κατεβάσει μία ομάδα με τρεις στόπερ.

Ο Καρντόσο που δούλεψε στη διακοπή του πρωταθλήματος για να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη της Super League, έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης και από το… πουθενά αναμένεται να τον δούμε απόψε (20/10, 22:05) στο αρχικό σχήμα, στον ευρωπαϊκό "τελικό" με τους πρωταθλητές Καζακστάν.

Τα έβαλε κάτω ο Μπέντο, τα ζύγισε τα πράγματα και κλίνει προς το ότι προτιμότερο είναι να εμφανιστεί ο Καρντόσο απέναντι στους άπειρους Καζάκους και όχι ο καταπονημένος από τα πολλά παιχνίδια με Ολυμπιακό και Νιγηρία, Μπράουν Ιντέγιε. Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε βάσει των χθεσινών τελευταίων δοκιμών. Δεν προβλέπεται να αλλάξει κάτι σήμερα, αλλά με τον Μπέντο στον πάγκο "ποτέ μην λες ποτέ"!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, οι "ερυθρόλευκοι" δεν αναμένεται να έχουν και πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (15/10) κόντρα στον Πανιώνιο.

Θα συνεχιστεί το ροτέισον με τον Λεάλι στον "άσο", οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσος θα βρεθούν στην άμυνα, οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς στα χαφ, μπροστά τους ο Φορτούνης, οι Σεμπά και Ελιουνούσι στα "φτερά" και όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Καρντόσο φαίνεται να έχει κερδίσει την "κούρσα" για την κορυφή της επίθεσης…

Ο Μπέντο που δείχνει καθημερινά βίντεο στους παίκτες του από αγώνες της Αστάνα (σ.σ. κυρίως από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια με Γιουνγκ Μπόις και ΑΠΟΕΛ), είναι σίγουρος ότι θα βρει απέναντί του μία ομάδα που θα στηριχθεί πολύ στην άμυνά της.

Με 5-3-2 προβλέπει ότι θα παραταχθούν οι Καζάκοι και από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι ο αμυντικός χαφ Μαξίμοβιτς, ο στόπερ Μάλι και ο επιθετικός Τουμάσι.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πλάνα από την προπόνηση πριν την Αστάνα
Τρεις "Μαρίν" πριν τον Μάρκο
Μπέντο: "Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές με Αστάνα"
Στοΐλοφ: "Τα φαβορί δεν κερδίζουν πάντα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ