ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ-20: Νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί του Πανιωνίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου.

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 2-0 του Πανιωνίου. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει το παιχνίδι και να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της κατάκτησης του 4ου σερί τίτλου.

Στο 22' ο Αποστόλου είχε δοκάρι για τον Πανιώνιο, ενώ στο 24' ο Βάρκας έχασε σημαντική ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ. Στο 36', έπειτα από ωραία ενέργεια του Βάρκα, ο Χατζηιωαννίδης έκανε με σουτ το 1-0. Στο 45'+1', ο Βάρκας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός παίζει πλέον την επόμενη Κυριακή (12:00) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έναν αγώνα που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την πορεία του προς την κορυφή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός, Λάμπρου, Ράμα, Τσερκώνης, Χατζηϊωαννίδης (85' Τσιριγώτης), Ξενιτίδης (73' Νεοφυτίδης), Βάρκας, Βρουσάι (65' Γαλούπης), Βοΐλης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Άστρας, Αγγελής (74' Νομικός), Τριάντης (48' Καλαμάρης), Γιάννης, Μίκο, Αντζέλι, Τσιντώνης, Ζώτος (66' Αρσενίδης), Αποστόλου, Σουσώνης, Γρηγορόπουλος

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ