ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβουσιτς: "Λογικό να θυμώσει ο Μαρινάκης"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ / ΙΒΟΥΣΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς σε δηλώσεις του στην Κροατία τόνισε πως οι συνθήκες δουλειάς στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικές και υποστήριξε πως ήταν λογικό να θυμώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εικόνα της ομάδας.

Ο Κροάτης γκολκίπερ χαρακτήρισε "μυαλό και ηγέτη του Ολυμπιακού" τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής ΠΑΕ, ενώ παραδέχτηκε πως στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη αισθάνεται ότι έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να δουλέψει και να βελτιώσει το ταλέντο του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίβουσιτς στην sportska novosti:

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

Ίσως όλα αυτά να ακούγονται περίεργα και το περίεργα και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να δείχνει σε ένταση, αλλά πιστέψτε με ότι δεν το αισθάνεσαι πολύ όλο αυτό το σκηνικό.

Η ιστορία ηρέμησε μετά και τις ημέρες του Πάσχα θα είναι ακόμα πιο ήρεμη η κατάσταση. Οι Έλληνες είναι λαός θερμόαιμος. Αγαπάνε πολύ το ποδόσφαιρο κι η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο ήταν γενικά τεταμένη αυτήν την εποχή.

Για την πρόσφατη παρουσία του Μαρινάκη στου Ρέντη:

Έχω πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα και δεν είμαι σε θέση να ξέρω πολλά. Όμως, παρότι βρίσκομαι στην ομάδα μόλις τρεις μήνες, είναι αρκετός χρόνος για να καταλάβω κάποια πράγματα.

Ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο μεγάλα και οργανωμένα κλαμπ της Ευρώπης, έχει 44 πρωταθλήματα και πάρα πολύ κόσμο που τον ακολουθεί.

Ο Μαρινάκης είναι ο ηγέτης και το μυαλό του Ολυμπιακού. Ένας άνθρωπος με πραγματικό όραμα, που μας εγγυάται για τα πάντα και τίποτα δεν μας λείπει.

Σίγουρα σε αυτήν την κατάσταση, όταν η ομάδα δεν έχει τα αποτελέσματα που πρέπει, είναι λογικό ο πρόεδρος να θυμώσει και να απογοητευτεί. Όταν δίνει τόσα πολλά από τον εαυτό του, λογικό είναι να έχει μεγάλα παράπονα.

Για την κατάσταση της ομάδας:

Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία και πρόκειται για μια κακή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάποια ματς δεν είχαμε τύχη και σε ορισμένα άλλα κάποιες διαιτητικές αποφάσεις μας καταδίκασαν.

Όλα τα μεγάλα κλαμπ στον κόσμο περνάνε μια δύσκολη περίοδο. Αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Για τον εαυτό του:

Είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Στον Ολυμπιακό μπορώ να βελτιωθώ πιο εύκολα και νιώθω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου.

Μου αρέσουν όλα, η ομάδα, η ατμόσφαιρα, η δουλειά, το αθλητικό κέντρο, η Αθήνα, ο κόσμος… Ο λαός του Ολυμπιακού σου δίνει πολύ αδρεναλίνη όταν σε στηρίζει τόσο δυναμικά με αυτήν την αγάπη που έχει για τον σύλλογο.

Είναι δύσκολο να το μεταφέρεις ακριβώς με τα λόγια όλο αυτό, πρέπει να το ζήσεις κάποιος από κοντά. Ακόμη δεν έχω παίξει, αλλά ο έμπειρος Σίλβιο Προτό κάνει καλό πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και τρίτος έρχομαι εγώ.

Δουλεύω πολύ καλά, με πολύ καλό σταφ, αισθάνομαι να έχω κάνει ήδη πρόοδο και το αθλητικό κέντρο του συλλόγου, επειδή πέρασα έξι χρόνια στην Ίντερ, να ξέρετε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό της Ίντερ.

Το προπονητικό τιμ για εμάς τους τερματοφύλακες είναι υψηλού επιπέδου και αυτό που απομένει σε εμένα είναι να δουλεύω, να μαθαίνω, να είμαι αφοσιωμένος και ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι έκανε εντύπωση στον Ολυμπιακό στις πρώτες επαφές με τον Μαρτίνς
Αναστόπουλος: "Ολυμπιακός γεννήθηκα, Ολυμπιακός θα πεθάνω"
Η αποθέωση του Καραπαπά στον Μιλιβόγεβιτς
Τα "πουλέν" και οι "συνεργασίες" του Μαρτίνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ