ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Iστορικό ρεκόρ για Μήτρογλου

Iστορικό ρεκόρ για Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου έγραψε ιστορία με τα τρία τέρματα κόντρα στη Skoda Ξάνθη, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού (και τρίτος συνολικά) που πανηγύρισε χατ-τρικ σε δύο σερί αγωνιστικές στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Κώστας Μήτρογλου επανέλαβε το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική και με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη στο Φάληρο και έτσι το βράδυ του Σαββάτου έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που πετυχαίνει απο τρία γκολ σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές πρωταθλήματος ενώ συνολικά είναι μόλις ο τρίτος από καταβολής Α' Εθνικής Κατηγορίας (1959-60) που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα τέτοιο επίτευγμα.

Μη χάσετε την 4η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (15/09) στις 22:30. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της 4ης αγωνιστικής καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του Μίροσλαβ Στοχ. Καλεσμένος στο studio ο Αντώνης Νικοπολίδης. Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Ο πρώτος χρονικά ήταν ο θρυλικός κυνηγός του Απόλλωνα Αθηνών, Γιώργος Καμάρας, που είχε πετύχει χατ-τρικ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της σεζόν 1961-62 (κόντρα σε Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Καλαμαριάς) ενώ στα χνάρια του βάδισε και ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο "ψηλός" του ελληνικού ποδοσφαίρου σημείωσε δύο διαδοχικά χατ-τρικ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 1973-74 σκοράροντας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι σε Πανσερραϊκό και Πανιώνιο.

Να σημειώσουμε πως δύο συνεχόμενα χατ-τρικ είχε πετύχει και ο Ίλια Ίβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 1995-96 (4 γκολ με Απόλλωνα και 3 με Εδεσσαϊκό), με τη διαφορά πως είχε μεσολαβήσει παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" εντός έδρας με τον ΟΦΗ στο οποίο όμως ο Σέρβος κυνηγός δεν είχε αγωνιστεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ