ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγιε: "Δεν βλέπουμε τον τελικό σαν ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ"

Ιντέγιε: "Δεν βλέπουμε τον τελικό σαν ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ιντέγιε και Τσιμίκας μίλησαν για τον τελικό στο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/5) στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες θέλουν το τρόπαιο και τονίζουν πως δεν βλέπουν το ματς σαν ρεβάνς της ήττας στους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν κατά την διάρκεια της Μedia Day της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας,

Τα όσα δήλωσε ο Ιντέγιε Μπράουν:

Για την κατάστασή του εν όψει του τελικού: "Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού αισθάνεσαι κάποιας μικρής σημασίας πόνους, οπότε δεν νομίζω πως θα είναι πρόβλημα για εμένα".

Για την σημασία που έχει για εκείνον η κατάκτηση του νταμπλ: "Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είμαι χαρούμενος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα παίξω στον τελικό και θα προσπαθήσω σκληρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ".

Για το αν έχει κάποιο γκολ για τον τελικό: "Σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα και όχι ο παίκτης που θα βάλει το γκολ. Θέλουμε να κερδίσουμε. Αν σκοράρω εγώ, γιατί να μην είμαι χαρούμενος".

Για την κλήση του στην εθνική Νιγηρίας μετά από δύο χρόνια: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και έχω δουλέψει πάρα πολύ για αυτό. Αισθάνομαι πως είμαστε όλη μία οικογένεια και ευχαριστώ για την υποστήριξη".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε μόνο στο ΟΑΚΑ φέτος: "Δεν αισθάνομαι πως πρόκειται για κάποια ρεβάνς. Δεν αισθάνομαι πως πρέπει να δώσουμε κάποια απάντηση. Χάσαμε από ένα πέναλτι και αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε υποδεέστερη ομάδα από την ΑΕΚ".

Για την απουσία του κόσμου από τον τελικό του Κυπέλλου: "Είναι η Ομοσπονδία που πήρε αυτή την απόφαση και σίγουρα έχει τους λόγους της. Προσωπικά, θα προτιμούσα να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Προφανώς υπάρχουν λόγοι για αυτή την απόφαση".

Για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα: "Οι συνθήκες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες, οπότε δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το άδειο γήπεδο. Για αυτό πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη".

Τσιμίκας: "Πάμε μόνο για τη νίκη"

Ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας, σχολίασε τα εξής:

"Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο προπονητής μου έδωσε τις ευκαιρίες για να παίξω. Τα έδωσα όλα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στην αποστολή και πάμε για να νικήσουμε. Δουλεύουμε καθημερινά, το κλίμα είναι πολύ καλό.

Όλα τα παιδιά δουλεύουμε στις προπονήσεις, δουλεύουμε καθημερινά για τον τελικό και στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα θα είναι άσχημο που δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, αλλά είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Πάμε μόνο για τη νίκη.

Νιώθω πιο έτοιμος για την νέα σεζόν, γιατί έχω πάρει και παιχνίδια φέτος, έχω αποκτήσει εμπειρίες. Θα προσπαθήσω και το καλοκαίρι να τα δώσω όλα".

Μποτία: "Να τελειώσει η σεζόν με έναν ακόμα τίτλο"

"Όχι δεν είναι ρεβάνς, αλλά είναι μία ευκαιρία να πάρουμε ένα ακόμα τρόπαιο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη φορά και να δείξουμε την αξία μας. Επίσης να τελειώσει η σεζόν με όμορφο τρόπο", δήλωσε αρχικά ο Ισπανός.

Για το αν θέλει να σκοράρει όπως στο προηγούμενο ματς, είπε: "Όλοι οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά ο τίτλος".

Για το αν τον ανησυχεί η αγωνιστική απραξία, δήλωσε: "Όχι, γιατί προπονούμαστε σε υψηλό επίπεδο. Ανυπομονούμε γι αυτό το ματς".

Για το γεγονός πως δεν θα έχει κόσμο το ματς, είπε: " Είναι λίγο δύσκολο να το πω στους συμπατριώτες μου. Είναι άσχημο να μην έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας. Το πιο ωραίο θα ήταν να υπάρχει κόσμος και από τις δυο ομάδες. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ