ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Σημασία έχει να προκριθούμε"

Ιντέγε: "Σημασία έχει να προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για την ποιότητα της Μπάγερν Μονάχου και εξέφρασε την ανυπομονησία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου στην "Allianz Arena", γεγονός που δεν προκάλεσε εντύπωση στον Μπράουν Ιντέγε που στάθηκε στην ποιότητα των Βαυαρών, τονίζοντας παράλληλα ότι σημασία πλέον για τους "ερυθρόλευκους" έχει το ματς με την Άρσεναλ και η πρόκριση στους "16" του Champions League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

"Τώρα έχουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους εαυτούς μας, ανυπομονούμε για την πρόκριση. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς και πρέπει να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στον επόμενο γύρο. Κερδίζοντας το παιχνίδι ή με μια ισοπαλία.

Νιώθουμε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, παίζαμε κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεχθήκαμε 4 τέρματα, αφού στα τελευταία 5 ματς σκοράρουν συνεχώς από 5 γκολ, οπότε δεν είναι έκπληξη.

Παλέψαμε, προσπαθήσαμε σκληρά, δώσαμε τα πάντα αλλά δυστυχώς χάσαμε. Αλλά έτσι είναι η μπάλα, τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ το οποίο είναι μεγάλο για εμάς και τον σύλλογο.

Θα παίξουμε για τη νίκη αλλά το σημαντικό είναι να προκριθούμε. Νίκη ή ισοπαλία, ο στόχος είναι η πρόκριση και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε.

Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Αυτά του πρωταθλήματος και αυτά του Champions League. Όλα. Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές Ελλάδας, θα το προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός φορ μετά το τέλος της αναμέτρησης στην "Allianz Arena".


Δηλώσεις Ιντέγε στην Allianz Arena (24/11/15) από sport24tv
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ