ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Όταν ανοίχτηκαν, βρήκαμε περισσότερους χώρους"

Ιντέγε: "Όταν ανοίχτηκαν, βρήκαμε περισσότερους χώρους"
Ιντέγε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την επικράτηση στο ντέρμπι αλλά και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στην επικράτηση επί της ΑΕΚ με 4-0 και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο φορ των "ερυθρολεύκων" μίλησε για την παρουσία του στο ντέρμπι, την έως τώρα θητεία του στον Ολυμπιακό ενώ σημείωσε ότι ακόμα δεν έχει προσφέρει όσα μπορεί.

Αρχικά είπε:

"Δεν νομίζω, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, έχω περισσότερα να δώσω στο μέλλον. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής όμως γιατί βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου δίνουν όλα όσα χρειάζομαι για να είμαι παιχνίδι με το παιχνίδι καλύτερος".

Τι έπαιξε ρόλο και στο δεύτερο ημίχρονο ήσασταν καλύτεροι;
"Όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, προσπάθησαν να βγουν για να ισοφαρίσουν, εμείς βρήκαμε πολλούς χώρους. Οποιαδήποτε ομάδα χάνει πρέπει να ανοιχτεί και εμείς βρήκαμε χώρους και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ".

Στο παρελθόν είχες δηλώσει ότι δεν απολαμβάνεις το παιχνίδι, τώρα;
"Στο παρελθόν είχα την δυσκολία ότι δεν μου δινόταν πολύ χρόνος συμμετοχής. Υπήρχαν αρκετοί επιθετικοί. Αυτό το αφήνω στο παρελθόν γιατί τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι συγκεντρωμένος στο να κερδίζω παιχνίδι. Είναι ποδόσφαιρο κάποιες φορές είσαι στο σωστό μέρος, κάποιες στο λάθος, τώρα είμαι στο σωστό.

Από την πρώτη στιγμή που είχα έρθει είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και αυτοπεποίθηση ότι θα τα κατάφερνα, αν δεν είχα δεν θα ερχόμουν εδώ. Ότι έχει γίνει στο παρελθόν το αφήνω πίσω μου έχω συγκεντρωθεί στην σκληρή δουλειά και στις νίκες. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να δίνεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο".

Ήρθες τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ήξερες ότι ερχόσουν σε μια τόσο επιθετική ομάδα;
"Πριν πάρω την απόφαση μου να έρθω εδώ είχα μια συζήτηση με τον μάνατζερ μου, παρακολούθησα κάποια παιχνίδια της ομάδας, είδα ότι είναι αρκετά επιθετική ομάδα. Αυτό είναι το στυλ μου, μια ομάδα που θα μου ταίριαζε, φαντάστηκα τον εαυτό μου σε αυτή την ομάδα και απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ".

Θα ποστάρεις και πάλι φωτογραφία με τον πανηγυρισμό σου όπως έκανες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ;
"Σίγουρα θα το κάνω. Είναι για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο μου και θα το κάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ