ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού"

Ιντέγε: "Να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ψύχραιμος κόντρα στον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να φτάσει στη νίκη, τιμώντας παράλληλα τα θύματα της Θύρας 7.

Μεταξύ άλλων, ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

"Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε σίγουροι πως θα το κερδίσουμε. Όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι για τους ποδοσφαιριστές, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε όλοι.

Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Με την ίδια νοοτροπία στο παιχνίδι αυτό, που είναι η νοοτροπία του νικητή. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα, κερδίζοντας.

Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι. Είναι μία πολύ επιθετική ομάδα. Όταν παίζαμε στον α' γύρο στο γήπεδό τους είδαμε το πόσο επιθετική ομάδα είναι. Μία αρκετά επιθετική ομάδα. Να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να εκμεταλλευτούμε την δύναμη που θα μας δώσει η έδρα μας και ο κόσμος μας".

Για το τέρμα που πέτυχε στην Τούμπα, στο ματς του πρώτου γύρου:

"Ναι ήταν μία σημαντική στιγμή για μένα γιατί όλοι περίμεναν από εμένα το γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να περιμένεις πολύ για ένα γκολ. Ήταν λοιπόν μεγάλη η αυτοπεποίθηση που πήρα από αυτό το γκολ. Που πέτυχα τέρμα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Από εκείνη την στιγμή τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για μένα. Αυτήν την στιγμή ανυπομονώ για το ντέρμπι. Θέλω πολύ να παίζω τέτοια παιχνίδια. Περιμένω να έρθει η στιγμή για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και να επαναλάβουμε τη νίκη.

Σαν επιθετικός και σαν παίκτης θέλω πάντα να σκοράρω. Κάποιες φορές γίνεται και άλλες όχι. Θέλω να βάζω γκολ σε όλα τα παιχνίδια και φυσικά θέλω να σκοράρω ξανά κατά του ΠΑΟΚ. Όμως και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βάλει πολλή πίεση σε ένα ντέρμπι. Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι να σκοράρω εγώ αλλά να κερδίσει η ομάδα".

Για την τραγωδία της Θύρας 7:

"Νιώθω άσχημα και πολύ στεναχωρημένος για ότι έγινε. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και να παίξουμε με σεβασμό. Είναι μία πολύ μεγάλη τραγωδία. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού σε κάνει να θέλεις να ικανοποιήσεις τους ανθρώπους αυτούς, να τιμήσεις τους νεκρούς και να κρατήσεις τα χρώματα και την σημαία του Ολυμπιακού ψηλά. Επομένως θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε και να προσφέρουμε ένα χαμόγελο σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τιμώντας τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας, κρατώντας ψηλά τα χρώματα της ομάδας".

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ