ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Ήθελα να κερδίσω αυτό το βραβείο"

Ιντέγε: "Ήθελα να κερδίσω αυτό το βραβείο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε εξέφρασε την ικανοποίηση του για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 6ης αγωνιστικής, τονίζοντας πως θέλει να δουλέψει σκληρά και να συνεχίσει τη σεζόν με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε.

Το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ ψηφίστηκε το καλύτερο για την 6η αγωνιστική της Super League και ο Μπράουν Ιντέγε δεν αρνήθηκε ότι αυτό το βραβείο ήταν κάτι που επιθυμούσε να κερδίσει.

"Ήθελα να ξεκινήσω έτσι, γιατί έχω δουλέψει σκληρά. Ήθελα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτό το βραβείο μαζί μου και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα", τόνισε αρχικά ο Νιγηριανός επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA λίγο μετά την βράβευση του.

-Θέλεις να αφιερώσεις κάπου το βραβείο;

"Θέλω πρώτα να το αφιερώσω στο Θεό και στους οπαδούς του Ολυμπιακού που με στηρίζουν. Επίσης το αφιερώνω στην οικογένειά μου. Σε όλους όσοι πιστεύουν σε εμένα και με υποστηρίζουν έως τώρα".

-Στην Ελλάδα λέμε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τι πιστεύεις για τη συνέχεια;

"Έχω δουλέψει πολύ για το βραβείο αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά και στη συνεχεία για να κατακτήσω περισσότερα βραβεία. Αφού ξεκίνησα καλά, θέλω να συνεχίσω τη χρονιά με τον ίδιο καλό τρόπο".

-Είσαι κουρασμένος από τα ταξίδια με την Εθνική σου ομάδα;

"Είναι φυσιολογικό. Αισθάνομαι καλά. Θέλω να συνέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έρχονται πολύ σημαντικοί αγώνες. Έτσι προσπαθώ να ξεκουραστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Κίνητρο και δύναμη για να συνεχίσω"
Θέλει να παίξει ο Ντα Κόστα, τον "φρενάρει" ο Μπέντο!
Τα εισιτήρια με Αστάνα και ΠΑΟΚ
Τούρτα-μπάλα για τον 30άρη Μανιάτη
Όταν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ενώθηκαν!
Οι 2+2 για τσεκάρισμα στη Νέα Σμύρνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ