ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε"

Ιντέγε: "Έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε"
Ιντέγε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, παρά την ήττα από την Άντερλεχτ.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, ανέφερε μετά την ήττα (1-0) του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ: " Νομίζω ήμασταν άτυχοι, αυτό ήταν που δεν πήγε καλά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Η ατυχία δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Άλλες φορές προσπαθείς και δεν καταφέρνεις τίποτα, άλλες δεν χωρίς να είσαι τόσο καλός παίρνεις αυτό που θες. Πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε ακόμα έναν αγώνα. Πρέπει να το πάρουμε το δεύτερο ματς". Ερωτώμενος για το κατά πόσο μειώθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης, απάντησε: " Πρέπει να νικήσουμε στην έδρα μας, να κάνουμε ό,τι αυτοί σήμερα. Φυσικά δεν είναι ωραίο που δεν πήραμε αποτέλεσμα σήμερα, όμως στο γήπεδό μας με τη φανταστική ατμόσφαιρα των φιλάθλων μας έχουμε 100% πιθανότητες να προκριθούμε".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Νιγηριανός υποστήριξε: " Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα θα έρθει γιατί δουλεύουμε σκληρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρομπέρτο και αστοχία στοίχισαν στον Ολυμπιακό

Σίλβα: "Ανοιχτή η πρόκριση, να το γυρίσουμε στη ρεβάνς"

Πρατ: "Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη θα είναι η ρεβάνς"

Με 1-1 θα ήταν χειρότερα

Χάσι: "Κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά στον Πειραιά"

Τα βελγικά ΜΜΕ για το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ