ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Είμαι 100% αισιόδοξος ότι θα προκριθούμε"

Ιντέγε: "Είμαι 100% αισιόδοξος ότι θα προκριθούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παραταχθεί την Τετάρτη (9/12) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ για να φτάσει στην πρόκριση στους "16".

Την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση εις βάρος της Άρσεναλ εξέφρασε ο Μπράουν Ιντέγε με δηλώσεις τους στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τους Άγγλους.

Ο φορ των "ερυθρόλευκων" υποστήριξε πως δεν έχει τίποτα να αποδείξει και στάθηκε στην σημασία που έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση για όλους στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη;
Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι, ενώ αυτοί ξέρουν ότι οπωσδήποτε πρέπει να σκοράρουν πολλά γκολ. Εμείς πρέπει να αμυνθούμε, να αντεπιτεθούμε και να σκοράρουμε. Αν καταφέρουμε μία φορά να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτό θα σημαίνει ότι εκείνοι θα πρέπει να σκοράρουν περισσότερες φορές.

Την περασμένη χρονιά είδατε την Άρσεναλ και να καταλάβετε τις δυνατότητές της. Η Άρσεναλ φέτος είναι πιο αδύναμη;
Όχι σε καμία περίπτωση. Για εμένα δεν είναι πιο αδύναμη. Παραμένει μεγάλη ομάδα. Σαφώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει. Ξέρουμε ότι θέλουν να έρθουν αύριο και να κερδίσουν το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Είστε ικανοποιημένος με την εικόνα σας και πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να προκριθεί η ομάδα σας;
Εγώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προκριθούμε. Είχα πολλά τηλεφωνήματα από το Ηνωμένο Βασίλειο και μου έλεγαν να κερδίσουμε αύριο. Είμαι 100% αισιόδοξος ότι αύριο θα τα καταφέρουμε και θα προκριθούμε.

Πιστεύεις ότι η Άρσεναλ στην Αγγλία υποτίμησε τον Ολυμπιακό; Κι επίσης, επειδή είχες μια χρονιά στην Αγγλία, έχεις κάτι να αποδείξεις;
Στον όμιλο ο Ολυμπιακός ίσως να υποτιμήθηκε ελαφρά. Εμείς δουλεύουμε σκληρά, δουλεύουμε για να σκοράρουμε και να τα καταφέρουμε αύριο. Δεν πιστεύω ότι έχω να αποδείξω κάτι αύριο. Είμαι στον Ολυμπιακό, το σέβομαι αυτό, είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να επικεντρωθώ στο αυριανό παιχνίδι.

Αυτό το ματς έχει κάτι το ιδιαίτερο. Θα έχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα;
Όλοι μας στηρίζουν. Είχα τη συζήτηση με τον προπονητή και πρόσφατα ήμουν έξω με την οικογένειά μου και με πλησίαζαν φίλοι του Ολυμπιακού και μου έλεγαν ότι πρέπει να κερδίσουμε. Όλα θα είναι ντυμένα στα ερυθρόλευκα. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να κερδίσουμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ