ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου..."

Ιντέγε: "Από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό θέλει να δώσει ο Ιντέγε, ο οποίος δήλωσε πως βιώνει μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Τι είπαν οι Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Βιάνα και Μποτία.

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και είπε βιώνει μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη με τον Όσκαρ Καρντόσο και στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του παιχνίδι με το παιχνίδι.

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του και το αν διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους, είπε πως "ναι είναι από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου και θέλω να συνεχίσω", ενώ για την συνύπαρξη με τον Καρντόσο σχολίασε: "Έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να σκοράρουμε. Είναι παρά πολύ καλός επιθετικός και παίκτης".

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού, ανέφερε: "Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά σαν ομάδα. Παίξαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μια καλύτερη και πιο ανταγωνιστική ομάδα".

Μιλιβόγεβιτς: "Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε"

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο. "Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, όμως, δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε το παιχνίδι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η μεγάλη πίεση. Δεν ήταν απαραίτητη. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι ή όχι", είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο:

"Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα. Αυτοί έπαιζαν άμυνα και εμείς περισσότερο επίθεση, όποτε είναι λογικό να είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούμε. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Πήρε ρίσκο ο προπονητής και έβαλε μέσα νέους παίκτες. Προς το παρόν τα πράγματα πηγαίνουν καλά".

Για τη μάχη του πρωταθλήματος, τόνισε: "Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η φετινή διοργάνωση. Περιμένω ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Τι είπαν οι Μάρτινς και Βιάνα

Με τη σειρά του, ο Αντρέ Μάρτινς μίλησε για τα εξής:

Αν αισθάνεται ο κορυφαίος της αναμέτρησης: "Δεν ξέρω αν αισθάνομαι ο πιο πολύτιμος παίκτης της αναμέτρησης. Σίγουρα αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Η πιο πολύτιμη ήταν η ομάδα στο σύνολό της. Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη. Ήρθε σε έναν αγωνιστικό χώρο δύσκολο και με έναν αντίπαλο δύσκολο. Ήταν δύσκολα για μας αλλά είμαι ικανοποιημένος που ξεπεράσαμε το εμπόδιο".

Σε ένα σύστημα 4-2-3-1 που αισθάνεται πιο άνετα να παίζει: "Προτιμώ να παίζω εκεί που έπαιζα σήμερα. Και λίγο πιο πίσω. Όχι πιο μπροστά. Είμαι στο στάδιο της προσαρμογής ακόμα. Ήδη νιώθω καλά, χαίρομαι που είμαι στον Ολυμπιακό".

Πώς του φαίνεται η νέα ομάδα του γενικότερα: "Έχω καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε δυνατότητες πολλές. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Προετοιμαζόμαστε και είμαστε στο δρόμο για την πορεία μας ώστε να καταφέρουμε πολλά καλά πράγματα σε όλες τις διοργανώσεις".

Πότε πιστεύει ότι θα είναι 100% έτοιμος: "Όλοι οι παίκτες πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ήταν όντως ένα δύσκολο καλοκαίρι. Εκμεταλλεύομαι όσες μέρες ξεκούραση μου αναλογούν. Προσαρμόζομαι στις συνθήκες".

Ο Μπρούνο Βιάνα ανέφερε τα εξής:

Τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού: "Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα την πρώτη μου συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα και είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι και να δουλέψουμε για την επόμενη εβδομάδα και το επόμενο παιχνίδι, γιατί έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε".

Το σχόλιό του για τον Πάουλο Μπέντο: "Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Γνωριζόμαστε από τη Βραζιλία και είναι ένας προπονητής που μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του και ο τρόπος που χειρίζεται το ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που πάντα έχει θετική σκέψη και βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους κερδίζουν από αυτόν, ότι προσπαθούν πάντα να βελτιώνονται".

Οι εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: "Ένα καλό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια είναι δύσκολα και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις καλές ευκαιρίες σε δύσκολα παιχνίδια".

Το όνειρο που θέλει να ζήσει με τον Ολυμπιακό: "Θέλω να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και το πρωτάθλημα. Να είναι επίσης μία θετική χρονιά για εμάς και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Μποτία: "Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι"

Ο Ηρακλής δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, όπως παραδέχθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ανέφερε: "Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο. Προερχόμασταν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλαμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Ο Ηρακλής είναι μια δυνατή ομάδα: μας δυσκόλεψε στο πρώτο ημίχρονο όμως στο δεύτερο αλλάξαμε την εικόνα μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίθεση στο πούλμαν του Ολυμπιακού
Μπέντο για Φορτούνη: "Του έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω"
Μπέντο άναψε ένα κεράκι
Με "τσάμπα" πέναλτι και ανατροπή, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ