ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιντέγε: "Αν παιχτεί κανονικά το πρωτάθλημα, είμαστε φαβορί για τον τίτλο"

Ιντέγε: "Αν παιχτεί κανονικά το πρωτάθλημα, είμαστε φαβορί για τον τίτλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου... δεν την πίστευε και για το μέλλον του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στην εφημερίδα "Γαύρος" μίλησε ο Μπράουν Ιντέγε μετά τον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις και αναφέρθηκε στη μάχη με τον ΑΠΟΕΛ για την πρωτιά του ομίλου, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την οποία ούτε ο ίδιος δεν πίστευε, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το μέλλον του.

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ, σχολίασε: "Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου και θα πάμε για τη νίκη στην Κύπρο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να τερματίσουμε στην κορυφή, ώστε να έχουμε πιθανότητες για μία καλύτερη κλήρωση στη φάση των νοκ άουτ".

Για το πρωτάθλημα, είπε: "Ξεκινάει το πρωτάθλημα; Δεν ξέρουμε αν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τη μία σταματάει, μετά ξεκινάει και συνέχεια γίνεται κάτι και σταματάμε. Δεν ξέρω και δεν μπορούμε να πιστεύουμε όσα λέει η Ομοσπονδία. Αν θέλουν να παίξουμε, θα παίξουμε, αν όχι... Οπότε είναι κάπως παράξενο να συζητάμε για τον τίτλο.

Αν παιχτεί κανονικά το πρωτάθλημα, είμαστε φαβορί για τον τίτλο, αλλά δεν πιστεύουμε όσα λένε. Αν σταματάει συνεχώς, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις, ούτε να λέμε κάτι γι' αυτό, επειδή δεν θα υπάρχει ρυθμός και η ομάδα δεν θα είναι στο ανώτερο επίπεδο της απόδοσής της".

Για το μέλλον του, ανέφερε: "Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το σέβομαι, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί, οπότε δεν μπορούμε να προβλέψουμε οτιδήποτε, αλλά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, όμως έχω συμβόλαιο με την ομάδα και δίνω κάθε φορά τον καλύτερό εαυτό μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μιλιβόγεβιτς και Ντάρμπισιρ αποθεώνουν τον Τζόρτζεβιτς
Μαρτίνς: "Δεν έχει κρίση στη Γλυφάδα"
Μανθάτης: "Τελικό Champions League ή Europa League και να το κατακτήσουμε"
Επιμένει ο Μπέντο: εκτός με Κέρκυρα οι Ντομίνγκες, Μάριν
Πού χάθηκες εσύ, Φέλιξ Αμποάγκουε;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ