ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπαγάσα: "Έντρομοι από τα περιστατικά της Τούμπας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα περιέγραψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγιόρκα τα συναισθήματά του στη θέαση των όσων διαδραματίστηκαν στην Τούμπα κατά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγιόρκα, "Deportes Cope", μίλησε ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού και Πανιωνίου και νυν μέλος του "ερυθρόλευκου" τεχνικού επιτελείου της Κ20, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο "Κάνιο" υποστήριξε ότι είδε ο,τι διαδραματίστηκε στην Τούμπα κατά την επιστροφή από την Κρήτη και ξεκαθάρισε ότι δεν κάνουν καλό στην εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ.

"Υπάρχει λίγη σύγχυση. Υποθέτω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τη FIFA αυτές τις ημέρες, αλλά για την ώρα το πρωτάθλημα έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας. Η εικόνας που είδαμε τις προάλλες δεν είναι καλή ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για την ομοσπονδία.

Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη. Επανεξετάζουν τις προηγούμενες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που συνέβη δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παίζαμε στην Κρήτη (στο ματς Κ20 του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό) και ξεκινήσαμε να τα βλέπουμε όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο. Μας άφησαν έντρομους τα όσα συνέβησαν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ