ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την αθώωση Μαρινάκη

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την αθώωση Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κλίμα ικανοποίησης επικρατεί στο Λιμάνι μετά την πανηγυρική αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη από το μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά, για τη γνωστή υπόθεση και την αντιδικία με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τέλος σε μια ακόμη δικαστική περιπέτεια με νικητές τους "ερυθρόλευκους", αυτή που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3).

Στη γνωστή υπόθεση αντιδικίας με τον Τζιμπρίλ Σισέ το μονομελές πρωτοδικείο Πειραιά έκρινε αθώο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού αποφάσισε πως δεν υφίσταται συκοφαντική δυσφήμιση, ούτε προκύπτει από τα στοιχεία της υπόθεσης οποιαδήποτε ευθύνη του μεγαλομετόχου των "ερυθρολεύκων" με βάση τον αθλητικό νόμο, ενώ για την περίπτωση εξύβρισης παύεται η όποια ποινική δίωξη λόγω παραγραφής.

Οι Χρήστος Βρούτσης, Θέμης Σοφός και Κωνσταντίνος Μπακατσής ως συνήγοροι υπεράσπισης έκαναν άψογα τη δουλειά τους, καταδεικνύοντας τις αντιφάσεις στις διάτρητες - όπως αποδείχθηκε- καταθέσεις μαρτύρων υπέρ του Τζιμπρίλ Σισέ, που εντέλει οδήγησαν στην αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία που να ενοχοποιούν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όσα κατατέθηκαν ως τέτοια κατέπεσαν πανηγυρικά ενώπιον του δικαστηρίου, καθώς ήταν ατεκμηρίωτα και προϊόν κατά το δοκούν ερμηνείας.

Είναι φυσικό επόμενο να επικρατεί ένα κλίμα ικανοποίησης στο Λιμάνι μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς σηματοδοτεί και την πλήρη δικαίωση των ανθρώπων στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, εκείνων που ευθύς εξ αρχής έβλεπαν και έκαναν λόγο για μια υπόθεση καθοδηγούμενη από διάφορα κέντρα και χωρίς κανένα υπόβαθρο, παρά μόνο προσωπικά κίνητρα τρίτων.

Ικανοποίηση επικρατεί στο Λιμάνι όχι μόνο για τη νίκη σε μια ακόμη δικαστική υπόθεση αλλά και για την τροπή που πήρε το θέμα με τις κατηγορίες του Βασίλη Κωνσταντίνου και όσα κατέθεσε για την υπόθεση και όχι μόνο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ολυμπιακού κατηγόρησαν τον κ. Κωνσταντίνου για ψευδορκία, παρουσιάζοντας τα δικά τους στοιχεία, με τον εισαγγελέα να ζητά την μεταφορά από τα πρακτικά της υπόθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα για να κρίνει αυτός αν θα παραπεμφθεί σε δίκη για ψευδορκία ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Μετά την διπλή δικαστική νίκη στην διαμάχη με τους Γιάννη Αλαφούζο και Κυριάκο Θωμαΐδη προ τριών μηνών, στον Ολυμπιακό χαμογέλασαν και το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) μετά την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση αντιδικίας με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ