ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήθελε Ριέκα ο Μίλιτς

Ήθελε Ριέκα ο Μίλιτς

Ο Χρβόγιε Μίλιτς παραδέχτηκε πως ήθελε για αντίπαλο του Ολυμπιακό στα playoffs του Champions League τους συμπατριώτες του, της Ριέκα.

Η Ριέκα απέκλεισε την Ζάλτσμπουργκ στα προκριματικά του Champions League και βρίσκεται στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League. Η κροατική ομάδα δεν φοβίζει τον νεοαποκτηθέντα άσο των Πειραιωτών, Χρβόγιε Μίλιτς.

Ο πρώην άσος της Φιορεντίνα, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και εκεί εξέφρασε την πεποίθηση πως η νέα του ομάδα είναι το φαβορί για να προκριθεί στην φάση των ομίλων.

"Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά είναι μια πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο", τόνισε ο Κροάτης αριστερός μπακ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να ξαναπαίξει κόντρα στην Καραμπάγκ, που αντιμετώπισε πέρυσι ως παίκτης της Φιορεντίνα, ούτε και με την Αστάνα ή την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Αυτό βέβαια δεν αφαιρεί το σεβασμό που έχει απέναντί της, με τον Μίλιτς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Ριέκα, Ματίας Κεκ:

"Δουλεύει για πολλά χρόνια εκεί και έχει δημιουργήσει μία πραγματική ομάδα, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή. Κατέκτησαν πέρυσι το νταμπλ ενώ τώρα έφτασαν στα playoffs του Champions League. H Ριέκα έχει σπουδαίες μονάδες, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι της. Επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ