ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: Τίποτα πιο τρομακτικό από αυτή τη φωτογραφία

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιστρατεύοντας το χιούμορ του, ο Μπιερν Ένχελς μέσω μια φωτογραφίας στα social media μοιράστηκε τον τρόπο που βίωσε το δικό του τρομακτικό Halloween κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βέλγος στόπερ μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία συνέθεσαν το δίδυμο στόπερ του Ολυμπιακού, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κρατήσουν οι Πειραιώτες απαραβίαστη την εστία τους απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Το... παράσημο όμως δεν ήρθε εύκολα στο πέτο του Μπιερν Ένχελς, ο οποίος επιστράτευσε το χιούμορ του για να αποδείξει τον βαθμό δυσκολίας που είχε το βράδυ της Τρίτης (31/10) η προσπάθεια του στο Φάληρο.

Ο 23χρονος στόπερ ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία τη στιγμή που Μέσι - Σουάρες μοιάζουν να τρέχουν καταπάνω του, την οποία και συνόδευσε με την ατάκα "το Halloween δεν μπορεί να γίνει πιο τρομακτικό από αυτό!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ