ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Βόλφσμπουργκ βάζει φωτιά στο ντέρμπι

Η Βόλφσμπουργκ βάζει φωτιά στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Άνθρωπος της Βόλφσμπουργκ θα βρεθεί στο Καραϊσκάκης την Κυριακή με τα σενάρια να φουντώνουν σε μεταγραφικό επίπεδο. Σισοκό, Βιεϊρίνια και... Μήτρογλου.

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία κυκλοφορεί από την Παρασκευή το βράδυ και εμπλέκει τρεις ομάδας. Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Βόλφσμπουργκ.

Καταλύτης στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας Κλάους Άλοφς, για τον οποίο ήρθε επίσημο χαρτί στον Ολυμπιακό και αναφέρει πως θα βρεθεί στις κερκίδες του "Καραϊσκάκης".

Όπως είναι λογικό εδώ και λίγες ώρες έχουν αρχίσει να βγαίνουν αρκετά σενάρια που αφορούν τους δυο αιώνιους και τους "λύκους", όπως και παίκτες των τριών ομάδων.

Ο Άλοφς (αν έρθει τελικά ο ίδιος) είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά τον Ιμπραχίμ Σισοκό και στη συνέχεια να διαπραγματευτεί με τους πράσινους το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ελλάδα.

Βέβαια δεν αποκλείεται ο Γερμανός παράγοντας να έχει κουβέντα και με τον Ολυμπιακό, αφού το όνομα του Ιβοριανού άσου έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους.

Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Άλοφς (ή κάποιος άλλος άνθρωπος της ομάδας) να έχει στο μπλοκάκι του το όνομα του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο η Βόλφσμπουργκ παρακολουθεί εδώ και καιρό.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα σενάριο που έμπλεκε τον Έλληνα επιθετικό και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια μιας και η ομάδα του Πειραιά ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, που όπως φαίνεται θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον..

.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ