ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η UNICEF ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Sport24.gr

Η UNICEF ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Sport24.gr

Οι επίσημοι λογαριασμοί της UNICEF σε twitter και facebook έγραψαν για την εμφάνιση του Ολυμπιακού με το λογότυπό της που έκανε ντεμπούτο με την Μπενφίκα. Δείτε τι είδαν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε απέναντι στην Μπενφίκα για πρώτη φορά με τη φανέλα στην οποία υπάρχει το λογότυπο της UNICEF. Και μέσω των επίσημων λογαριασμών του οργανισμού σε twitter και facebook, αυτή η συνεργασία έφτασε σε κάθε (διαδικτυακή) γωνιά του πλανήτη.

Αρχικά η UNICEF ευχήθηκε καλή επιτυχία πριν τον αγώνα μέσω twitter (εκεί όπου έχει πάνω από 2.200.000 followers), ενώ μετά τη λήξη σχολίασε για την "όμορφη φανέλα" στο facebook (με περίπου 2.800.000 likes).

"Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό που φοράει το λογότυπο της UNICEF για πρώτη φορά! Απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League", ήταν το tweet λίγο πριν τη σέντρα.

Και μετά το τέλος της αναμέτρησης, γράφτηκε στο facebook: "Ωραία φανέλα! Η ελληνική ομάδα Ολυμπιακός φόρεσε το λογότυπό μας στη φανέλα για πρώτη φορά απέναντι στην Μπενφίκα για το Champions League. Ο Αλεξάντρο Ντομίνγκες, στη φωτογραφία κρύβει την μπάλα, σκόραρε πρώτος στην ισοπαλία με 1-1".

Να σημειωθεί ότι η και η ελληνική σελίδα της UNICEF στο facebook πόσταρε την φανέλα, από φωτογραφία που ανέβηκε στο live του Sport24.gr. Tην ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά της!

Δείτε αναλυτικά τις δημοσιεύσεις της UNICEF:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ