ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Τούμπα δεν τρομάζει τον Καζίμ

Η Τούμπα δεν τρομάζει τον Καζίμ
INTIME SPORTS

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς δήλωσε πανέτοιμος για τον ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε πως οι οπαδοί του "Δικεφάλου" δεν θα τον υποδεχτούν καλά εξαιτίας μίας πλάκας που έκανε στο παρελθόν στη... Μπεσίκτας!

"Δεν με τρομάζει κάτι. Μην ξεχνάτε ότι έπαιζα πέντε χρόνια σε Τουρκία, σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ. Ξέρω πως είναι να παίζεις σε δύσκολη έδρα.

Δε νομίζω να έχω πρόβλημα από αυτό", δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού , λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των "ερυθρολεύκων" για τη Θεσσαλονίκη, και συνέχισε:

"Φυσικά και είμαι έτοιμος να παίξω. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κάνω. Αυτή είναι η δουλειά μου".

Ο 25χρονος εξτρέμ θα μπορούσε να είχε πάρει από πέρυσι μία πρώτη γεύση από Τούμπα, στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ των ομίλων του Europa League, με τον ίδιο όμως να σημειώνει:

"Είχα αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις και έτσι δεν είχα πάει".

Όσο για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να είναι καυτή απόψε ελέω... Ολυμπιακού, ο Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι ούτε ο ίδιος θα έχει "καλή υποδοχή", και ο λόγος δεν είναι άλλος από μία πλάκα που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια στη Φενέρμπαχτσε!

"Εγώ είχα μεγάλη κόντρα με τους οπαδούς της Μπεσίκτας και από όσο ξέρω είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του ΠΑΟΚ. Οπότε, μπορεί να μη με... γουστάρουν.

Έπειτα από ένα παιχνίδι του Champions League, που η Μπεσίκτας έχασε με 8-0 από τη Λίβερπουλ, έκανα πλάκα στο twitter και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Το οκτώ στα τουρκικά είναι "sekiz" και εγώ για να τους πειράξω, το Μπεσίκτας το έκανα... sekiztas! Και τους πείραξε πολύ, με αποτέλεσμα να με μισούν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ