ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Σίτι παίρνει μαθήματα από τον Ολυμπιακό

Η Σίτι παίρνει μαθήματα από τον Ολυμπιακό

Αφιέρωμα του "foxsports.com" αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι κινείται στα χνάρια του Ολυμπιακού, προσπαθώντας να φτιάξει τη δική της "αυτοκρατορία".

Ο Ολυμπιακός και η Μάντσεστερ Σίτι θα τεθούν αντιμέτωποι στις 2 Αυγούστου στη Μινεάπολις για την 3η αγωνιστική του β' γκρουπ του ICC. Αφιέρωμα του "foxsports.com" αναφέρει το πως οι "Πολίτες" μπορούν να κινηθούν στα χνάρια των Πειραιωτών, που έχουν χτίσει τη δική τους "αυτοκρατορία" στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, το φιλικό αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Σίτι να πάρει... μαθήματα από τον Ολυμπιακό, θέλοντας και εκείνη να κυριαρχήσει στην Αγγλία τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα την τελευταία τριετία, με ενδιάμεση... σφήνα της Γιουνάιτεντ.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Πειραιά μετράει 16 πρωταθλήματα τα τελευταία 18 χρόνια και συνεχίζει να κυριαρχεί στον ελλαδικό χώρο.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στα λεγόμενα "πέτρινα χρόνια" του Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε έπειτα από "στείρα" δεκαετία να ξεφύγει και να κυριαρχήσει, κάτι που προσπαθεί και η Σίτι, η οποία εδώ και μερικά χρόνια έχει Άραβες στην ιδιοκτησία της και με επενδύσεις καταφέρνει να φτιάξει μια ομάδα που ξεχωρίζει από τις άλλες.

Όπως ο Ολυμπιακός έφερε παίκτες κλάσης, έτσι και η Σίτι έκανε το ίδιο στην χώρα της και καταφέρνει σιγά σιγά να κάνει το κάτι παραπάνω. Το εν λόγω κείμενο, κάνει αναφορά και σε αστέρια που έχουν φέρει οι δυο ομάδες...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ