ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Ολυμπιακού

Η παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της επετειακής και συλλεκτικής φανέλας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος. Διαβάστε τι είπε ο Βασίλης Τοροσίδης για τη φανέλα και τον Παναθηναϊκό.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έγινε η επίσημη παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας του Ολυμπιακού στην οποία αναγράφεται ο αριθμός 38, που συμβολίζει τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο σύλλογος του Πειραιά.

Μάλιστα, στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας υπάρχει απόσπασμα ενός ένα από τα διασημότερα συνθήματα που τραγουδούν οι φίλαθλοι των Πρωταθλητών Ελλάδας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης". Πρόκειται για τη φράση "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό", ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η εξής έκφραση: "Ολυμπιακός 38 Forever Champions (σ.σ. για πάντα πρωταθλητές).

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ανέφερε: "Του χρόνου να γράφει 39. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πρόκειται για μία πρωτοποριακή ιδέα από την Puma και από την Διοίκηση του Ολυμπιακού. Εμείς σαν παίκτες χαιρόμαστε που υπάρχουν τέτοιες ιδέες και ελπίζω κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού να έχει μία τέτοια φανέλα σπίτι του.

Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και αισθάνομαι πως ο σύλλογος με γεμίζει. Σίγουρα αν έρθει μία πρόταση από το εξωτερικό θα μπορούσε να μου αλλάξει τη γνώμη, όμως τώρα σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό".

Για τα όσα λένε στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, είπε: "Εντάξει όταν υπάρχει μία διαφορά 13 βαθμών δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και κάποιος λέει πως δεν ήμασταν άξιοι πρωταθλητές δεν ξέρει από μπάλα. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο και ανταμειφθήκαμε με την κατάκτηση του τίτλου. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον καθένα, αλλά να παίζουμε και να κερδίζουμε κάθε ματς".

Για το πως μπόρεσε και έδεσε η ομάδα τόσο γρήγορα, τόνισε: "Μπορεί να ήρθαν νέοι παίκτες, αλλά ήταν ποιοτικοί και η δουλειά που έγινε στις προπονήσεις ήταν καλή. Ο προπονητής δούλεψε σωστά και με τη διάθεση που υπήρχε, δεν μπορώ να πιστέψω πως θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό".

Για το αν μπορεί να βελτιωθεί και άλλο δήλωσε: "Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και να εξελίσσεται. Αυτό ισχύει και με εμένα, οπότε δεν μπορώ να πω ποτέ το αντίθετο".

"Χαρούμενοι για τη συνεργασία"

Το λόγο πήρε και ο Καραούζας, υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου: "Ο κόσμος ζητούσε κάτι συλλεκτικό με αφορμή την κατάκτηση του 38ου τίτλου και εμείς τον ακούσαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Puma".

Επίσης, ο Θωμάς Κατάκης, υπεύθυνος της αθλητικής εταιρείας, είπε από την πλευρά του: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Η φανέλα είναι συλλεκτική για το 38ο πρωτάθλημα. Είναι κάτι όμορφο. Μάλιστα έχει και ένα σύνθημα, γνωστό στους φιλάθλους της ομάδας".

Το Sport24.gr βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει με εικόνα και ήχο τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την παρουσίαση. Απολαύστε το βίντεο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ