ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βαθμολογεί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το Sport24.gr βαθμολογεί τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ρομπέρτο: Mπορεί να μη το έλεγε ,αλλά ζούσε γι αυτό το παιχνίδι και ήταν καθοριστικές οι δυο επεμβάσεις του στο 60 και στο 62 στα σουτ του Γκριεσμάν. Εκεί έμεινε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο του. Δεν ευθύνεται για τα δυο γκολ, αφού στο πρώτο ο Μάντζουκιτς πήδησε μόνος του, ενώ στο δεύτερο τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Ελαμπντελαουί: Ο αμυντικός που είχε τα περισσότερα προβλήματα, αφού δεν είχε βοήθεια από τα χαφ και η Ατλέτικο έπαιζε από την πλευρά του. Ευθύνεται στο δεύτερο γκολ της Ατλέτικο, καθώς άφησε την μπάλα να περάσει και να φτάσει στον ανενόχλητο Γκριεσμάν. Έτρεξε πάντως πολύ(14.51) και κατέβασε την μπάλα πέρα από τη σέντρα.

Μαζουακού: Σταμάτησε τις επιθέσεις από την πλευρά του, έδωσε απάντησε σε αυτούς που έλεγαν ότι είναι μόνο επιθετικό μπακ. Βοήθησε και στην επίθεση, ενώ το καταπληκτικό πρώτο γκολ του έδωσε αέρα και αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό.

Αμπιντάλ: Είχε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αφού τον... έψαχνε ο Μάντζουκιτς και του έφυγε στο πρώτο γκολ. Έχασε στο πρώτο ημίχρονο πολλές μάχες, αλλά στο δεύτερο ήταν απροσπέλαστος και ηρεμούσε όταν μπορούσε το παιχνίδι.

Μποτία: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά το γεγονός ότι κράτησε στις ψηλές σέντρες στο δεύτερο μέρος μπορεί να τον κατατάξει στους διακριθέντες, με δεδομένο ότι απουσίαζε από πολλά παιχνίδια και ήταν ουσιαστικά το δεύτερο ματς του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κι ας μη ξεχνάμε ότι ήταν ο πρώτος αγώνας του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κασάμι: Πάλεψε, κέρδισε μάχες είτε με το κεφάλι, είτε με τα πόδια, έδωσε σωστές και λανθασμένες πάσες, αλλά δημιούργησε το τρίτο γκολ, όταν ο χρόνος δεν κυλούσε και η ισπανική ομάδα πίεζε περισσότερο. Παθιασμένος, λες και έπαιζε χρόνια στον Ολυμπιακό, κάνει γκελ και στον κόσμο.

Μιλιβόγεβιτς: Ο κορυφαίος, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και έστησε φράγμα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ το γεγονός ότι έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα απ όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού(16.82) και ήταν ο δεύτερος μαραθωνοδρόμος του αγώνα τα λέει όλα.

Ντομίνγκες: Όλοι περίμεναν περισσότερα, αλλά όσο έπαιξε ήταν αυτός που θα μπορούσε να φτιάξει κάτι όμορφο στην επίθεση. Στον... έλεγχο του, προστίθεται και η δημιουργία της φάσης στο δεύτερο γκολ, το οποίο έκανε τον Ολυμπιακό να πιστέψει για τα καλά πως έχει το ματς και του έδωσε το βραβείο του MVP, αν και αντικαταστάθηκε νωρίς.

Μανιάτης: Όταν ένας παίκτης έχει να αγωνισθεί από τις 30 Αυγούστου και ανταποκρίνεται, όταν τον ρίχνει ο προπονητής του στα βαθιά κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανία τον βάζουμε με ... χίλια στους κορυφαίους. Έκανε και τον τσαμπουκά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να δείξει ότι η ομάδα του δεν ... μασάει στην έδρα της. Έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα μετά τον Μιλιβόγεβιτς(14.57).

Μήτρογλου: Ένα γκολ, συμμετοχή σε ένα ακόμη. Τι άλλο να ζητήσουμε από ένα σεντερ φορ, που έχει να σκοράρει εννιά ολόκληρους μήνες; Στο πρώτο γκολ άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, μπέρδεψε τους αντίπαλους σέντερ μπακ και επέτρεψε στον Αφελάι να σκοράρει. Στο τρίτο και νικηφόρο γκολ, ήταν ο απόλυτος σκόρερ, με όμορφο κοντρόλ και άψογο πλασέ.

Αφελάι: Η μοναδική καλή στιγμή του στον αγώνα το γκολ, αλλά κι αυτό δεν λίγο. Έχασε πολλές μονομαχίες, έδωσε λανθασμένες πάσες, δεν τροφοδότησε τους συμπαίκτες του και σωστά αντικαταστάθηκε.

Φουστέρ: Έτρεξε και πρέσαρε , δίνοντας ανάσες στην ομάδα του, όταν οι συμπαίκτες του έμεναν από δυνάμεις και φάνηκαν να παραδίδουν ψυχή και σώμα. Κράτησε και την μπάλα προς το τέλος του αγώνα.

Εντιγκά: Αν και φάνηκε ότι έκανε γκάφες, βοήθησε , πρέσαρε και έκανε αυτό που του ζήτησε ο Μίτσελ.

Γιαννούλης: Φανερά τρακαρισμένος, στο πρώτο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόσημο πάντως ήταν θετικό.

Μίτσελ: Αποθεώθηκε στο τέλος του αγώνα με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. Έστησε τέλεια την ομάδα, περίμενε την Ατλέτικο στο μισό γήπεδο και χτύπησε στην κόντρα. Ολόσωστες και οι τρεις αλλαγές του, μπορούσε απλά να δώσει μια παραπάνω βοήθεια στον Ελαμπντελαουί, αλλά τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπος απέναντι στη φιναλιστ του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ