ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-0 στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο, σε ένα βράδυ που κανείς "ερυθρόλευκος" δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοση του.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το Sport24.gr, μετά την ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλδερόν", για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League:

Ρομπέρτο: Από ένα δικό του σοβαρό λάθος, η Ατλέτικο πήρε κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς. Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν έδειχνε στα καλά του και παρά το γεγονός πως είχε 2-3 καλές επεμβάσεις στο ματς, εντούτοις δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τους Πειραιώτες στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Ελαμπντελαουί: Πάλεψε ο Νορβηγός στο 90λεπτο και ήταν ο μοναδικός που δημιούργησε 2-3 καταστάσεις επιτιθέμενος από δεξιά. Σε μια βραδιά όπου οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι συμπαίκτες του υστέρησαν δεν θα μπορούσε με την σειρά του να κάνει κάτι καλύτερο.

Μποτία: Μιμήθηκε τον Ρομπέρτο στην φάση του δεύτερου τέρματος της Ατλέτικο. Έκανε "τσαφ" σε μια εύκολη απομάκρυνση της μπάλας και επέτρεψε στον Μάντζουκιτς να γράψει το 2-0 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Κροάτης τον κέρδισε κάμποσες φορές και στον αέρα. Σίγουρα ο Μποτία θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει την βραδιά στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Αμπιντάλ: Κράτησε την θέση του, προσπάθησε να μπαλώσει κάποιες τρύπες αλλά το μόνο που κατάφερε επί της ουσίας ήταν να μην εκτεθεί. Η αλήθεια είναι πως ακόμη και σε σούπερ κατάσταση να βρισκόταν Γάλλος μάλλον δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι για την ομάδα του.

Μαζουακού: Άσχημο βράδυ για τον νεαρό μπακ, που τα βρήκε σκούρα απέναντι σε Αρντά Τουράν και Χουανφράν. Ούτε ανασταλτικά, ούτε επιθετικά μπόρεσε να δώσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιες βραδιές θα χαρίσουν πολύτιμα μαθήματα στον Μαζουακού για το μέλλον.

Εντινγκά: Προσπάθησε να καθαρίσει ότι γινόταν μπροστά από τον χώρο που κάλυπταν οι Μποτία, Αμπιντάλ. Δεν ήταν όμως ο γνωστός κυματοθραύστης των προηγούμενων αγώνων. Αναλώθηκε σε ανασταλτικό παιχνίδι και πάσες στα 5-10 μέτρα. Πάλεψε αλλά μέχρι εκεί.

Μιλιβόγεβιτς: Ούτε ο Σέρβος βρέθηκε σε καλή κατάσταση στο "Βιθέντε Καλδερόν". Κακές τοποθετήσεις, δεύτερος στην μπάλα και άσχημες μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες του. Όντας από καλός έως εξαιρετικός στα προηγούμενα ματς του Champions League, ήρθε και η πρώτη του κακή εμφάνιση στην Ισπανία.

Μανιάτης: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Διάθεση είχε, ποτέ δεν του λείπει, ωστόσο ήταν εντελώς εκτός ρυθμού με αποτέλεσμα να κάνει λάθη και σε πολύ εύκολες καταστάσεις. Σωστά αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Αφελάι: Ο Σιμεόνε φόρτωσε την πλευρά του και κατάφερε να τον εξουδετερώσει, καθώς ο Ολλανδός αντί να τρέχει με την μπάλα, έτρεχε να μαρκάρει και να καλύπτει χώρους. Με την εικόνα του αγώνα δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, ούτε να προσφέρει κάτι επιθετικά, οπότε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με τον Φουστέρ να μπαίνει στην θέση του.

Ντομίνγκες: Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα. Ούτε να απειλήσει κατάφερε, ούτε να δημιουργήσει. Όταν γινόταν κάτοχος της μπάλας υπήρχαν 2 και 3 αντίπαλοι κοντά του, προσπαθώντας να τον αποκόψουν από την υπόλοιπη ομάδα. Και τα κατάφεραν από την αρχή έως την στιγμή που ο Αργεντίνος άφησε την θέση του στον Μπουχαλάκη.

Μήτρογλου: Ουσιαστικά δεν είχε καμία συμμετοχή στο παιχνίδι. Η μπάλα δεν έφτανε επάνω του ούτε με... αίτηση αλλά και όποτε συνέβη αυτό δεν κατάφερε να την κρατήσει ή να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του. Πέρασε απαρατήρητος στο 90λεπτο του "Βιθέντε Καλδερόν".

Κασάμι: Μπήκε στο 46' αντί του Μανιάτη αλλά παρά την διάθεση που είχε να παλέψει και δημιουργήσει προβλήματα στην Ατλέτικο, δεν κατάφερε και πολλά. Δεν βοήθησαν και οι καταστάσεις, αλλά ούτως ή άλλως ο Ελβετός περνάει μια περίοδο κάμψης.

Φουστέρ: Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Φουστέρ. Έδωσε μάχες αλλά έχασε τις περισσότερες, δίχως να δώσει κάτι επιθετικά στον Ολυμπιακό.

Μπουχαλάκης: Πήρε την θέση του Ντομίνγκες και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ