ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η κοροϊδία έχει και τα όρια της..."

"Η κοροϊδία έχει και τα όρια της..."

Εξοργισμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα. Διαβάστε γιατί κατηγορούν τον Κερκυραίο ρέφερι πλην της φάσης του 57'. Η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Η φάση του 57ου λεπτού στο ντέρμπι της Τούμπας, σημάδεψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό . Ο Ισαουράλδε χτύπησε εν ψυχρώ με μπουνιά τον Εντινγκά στο πρόσωπο, ωστόσο προς έκπληξη όλων ο Κάκος τιμώρησε τον Αργεντίνο αμυντικό του "Δικέφαλου" με κίτρινη κάρτα!

Για την φάση αυτή και πολλές ακόμη, οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ είναι εξοργισμένοι με την αντιμετώπιση που έτυχε ο Ολυμπιακός από τον Κερκυραίο ρέφερι, κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά.

"Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όρια της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Για όλα αυτά αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ