ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η φανέλα με το "10" σε περιμένει"

"Η φανέλα με το "10" σε περιμένει"

Φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ δημιούργησαν σελίδα στο facebook με την οποία ζητούν την επιστροφή του Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες έπιασε Λιμάνι το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να αποτελέσει τον κουμανταδόρο του Ολυμπιακού, που έψαχνε εναγωνίως τον παίκτη που θα αναλάβει αυτό τον ρόλο στην μετά - Ιμπαγάσα εποχή.

Ο Αργεντίνος χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής αλλά πολύ γρήγορα ξεχώρισε στον αγωνιστικό χώρο για τα ηγετικά του προσόντα. Μετά από μια πρώτη σεζόν με κάμποσα γκολ και ασίστ, ο Ντομίνγκες αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα της "ερυθρόλευκης μηχανής" και φυσικά ο Μίτσελ δεν είχε λόγο να μην τον κρατήσει κοντά του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν είναι κρυφό πως η Ρίβερ Πλέιτ επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του παίκτη στο "Μονουμεντάλ", εκεί όπου ο Ντομίνγκες ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Οι "εκατομμυριούχοι" προσέγγισαν τον 33χρονο άσο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτός δεσμευόταν ακόμη με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και παρέπεμψε τις όποιες συζητήσεις για το καλοκαίρι του 2015, όταν και ολοκληρώνεται η συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι δεδομένο πως θα ήθελαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Ντομίνγκες για ακόμη μια σεζόν, το ίδιο σίγουρο είναι όμως πως ο "Τσόρι" επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του με τα χρώματα της Ρίβερ Πλέιτ.

Οι οπαδοί της Ρίβερ τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπο του Ντομίνγκες και πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να εκφράσουν την επιθυμία τους για επιστροφή του παίκτη στο "Μονουμεντάλ".

Έτσι λοιπόν πριν λίγες ώρες δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook, ζητώντας να ξαναδούν τον "Τσόρι" με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

"Movimiento Alejandro "CHORI" Dominguez", ονομάζεται η σελίδα, όπου φίλοι των "εκατομμυριούχων" προτρέπουν τον Ντομίνγκες να γυρίσει "για να πάρουμε το Κόπα Λιμπερταδόρες του χρόνου", υπενθυμίζοντας του πως "η φανέλα με το "10" σε περιμένει!"

Το προσεχές καλοκαίρι μένει να επιβεβαιωθεί αν η επιθυμία των φίλων της Ρίβερ Πλέιτ γίνει πραγματικότητα και ο Αλεχάντρο "Τσόρι" Ντομίνγκες βρεθεί και πάλι κάτοικος του "Μονουμεντάλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ