ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Σκεπτικισμός επικρατεί στο Λιμάνι την επομένη των επεισοδίων της Τούμπας, για τον τρόπο που θα κινηθεί ο σύλλογος από εδώ και στο εξής. Θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις στου Ρέντη για αρκετό διάστημα.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το σκηνικό τρόμου που στήθηκε για ώρες στην Τούμπα, το βράδυ της Μ. Τετάρτης (16/4). Εκεί όπου οι τριτοκοσμικές καταστάσεις εντός και εντός αγωνιστικού χώρου σημάδεψαν τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, διασύροντας παγκοσμίως το ποδόσφαιρο της χώρας .

Η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την λήξη του αγώνα (;), όπου έκανε λόγο για ποδόσφαιρο "του ξύλου και της αλητείας", ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο αεροδρόμιο καθώς θέλησε να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τα όλα τα μέλη της "ερυθρόλευκη" αποστολής που έζησαν την ζούγκλα της Τούμπας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εκεί και αναζητεί τον τρόπο που θα κινηθεί από εδώ και στο εξής. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν οι Πειραιώτες στην Τούμπα και να πρέπει να παίξουν... μπουνιές για να ανοίξουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια! Και μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να δέχονται χτυπήματα και από την Αστυνομία.

Μιλάμε για ασύλληπτες καταστάσεις, που δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα στον Ολυμπιακό. Πρώτιστο μέλημα είναι η σωματική ασφάλεια των παικτών και του προπονητικού τιμ, που κινδύνεψε αφάνταστα στην Τούμπα και από τύχη δεν υπήρξαν τραγικές συνέπειες μετά την επίθεση γνωστών και... αγνώστων με την λήξη του αγώνα.

Αυτό θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός την επόμενη φορά που κάποιο ματς θα μυρίζει "μπαρούτι" και δεν θα αρκεστεί στον λόγο της αντίπαλης ομάδας πως όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου αυτό υπόσχονταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε αυτούς των Πειραιωτών μετά τον πρώτο ημιτελικό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Εκεί όπου δεν συνέβη το παραμικρό και άπαντες στην αποστολή του "Δικέφαλου" ευχαρίστησαν τους "ερυθρόλευκους" για την φιλοξενία, υποσχόμενοι να ανταποδώσουν στην Τούμπα...

Θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν μετά το παιχνίδι της Τούμπας. Οι παίκτες θα πάρουν λίγες μέρες άδειας προκειμένου να επανέλθουν σωματικά και ψυχολογικά μετά τα όσα έζησαν στην Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σεζόν τελείωσε.

Είναι άλλωστε τεράστιο το κενό μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα σεζόν, τουλάχιστον για όσους παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Γι' αυτό και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για αρκετό ακόμη διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, προκειμένου να μείνουν ενεργοί οι ποδοσφαιριστές. Σιγά - σιγά εξάλλου, την εμφάνιση τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας θα κάνουν και κάμποσοι από τους δανεικούς του Ολυμπιακού ή τουλάχιστον όσοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στους συλλόγους τους οποίους αγωνίζονταν.

Και ο Μίτσελ θέλει να πάρει μια πρώτη γεύση από αυτούς για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποια φιλικά. Τόσο για να έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν οι υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ, όσο και για να έχει πιο σφαιρική άποψη για τους δανεικούς ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ