ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ατάκα του Πίνο που έφερε αναστάτωση

Η ατάκα του Πίνο που έφερε αναστάτωση
INTIME SPORTS

Ποια ήταν η ατάκα του Χουάν Πάμπλο Πίνο που έκανε άνω κάτω την ομάδα του Πειραιά και ανάγκασε τον Αντώνη Νικοπολίδη να τον στείλει πίσω στην Αθήνα;

Όπως σας είχαμε γράψει στο Sport24.gr το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο αρνήθηκε να βγει για ζέσταμα, καθόταν προκλητικά με τα ακουστικά και γι αυτό επέστρεψε στην Αθήνα.

Το μεγάλο όμως λάθος του Κολομβιανού άσου είναι και τα όσα είπε στον Αντώνη Νικοπολίδη και τον ανάγκασε να βγει από τα ρούχα του και να τον στείλει πίσω στην Αθήνα. Ας δούμε την στιχομυθία όπως την παρουσιάζει η εφημερίδα "Goalnews":

Νικοπολίδης: "Η συμπεριφορά σου δεν ήταν σωστή, γιατί ενεργούμε σαν ομάδα, δεν κάνει ό,τι θέλει ο καθένας. Απαιτώ να ζητήσεις συγγνώμη από την ομάδα, να ζητήσεις συγγνώμη από τους συμπαίκτες σου".

Πίνο: "Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη".

Νικοπολίδης: "Εδώ είμαστε ομάδα και όταν κάποιος κάνει λάθος, τότε ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Να ξέρεις ότι ακόμα και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό, βγήκε και ζήτησε συγγνώμη μπροστά απ' όλη την ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι αρχηγός της ομάδας και έχει ζητήσει συγγνώμη".

Πίνο: "Άλλο οι άλλοι, άλλο εγώ".

Νικοπολίδης: "Φεύγεις για Αθήνα και θα απολογηθείς στη διοίκηση για τη συμπεριφορά σου".

Πίνο: "Φεύγω και θα μιλήσω με τον πρόεδρο".

Όπως και να 'χει, ο Κολομβιανός άσος απολογήθηκε την Δευτέρα στη διοίκηση για τη συμπεριφορά του και παρουσιάστηκε μετανιωμένος, ενώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του αναμένεται να ζητήσει στην προπόνηση της Τρίτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ