ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (26/10, 19:30). Δείτε τους 20 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Μίτσελ.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/10) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής (26/10, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν και σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη, όπου και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τους πράσινους.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεση στον αντίπαλο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή το Ολυμπιακού:

Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου και Εντινγκά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Σιόβας και Μπενίτες, όπως και οι Σαλίνο, Γκαζαριάν, Μπουχαλάκης για λόγους τακτικής.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ