ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ενδεκάδα με άρωμα... Παναχαϊκής επέλεξε ο Μίτσελ κόντρα στην Πανιώνιο δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες. Μόνο ο Αυλωνίτης είχε αγωνιστεί στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες δίνει ο Μίτσελ, όπως αναμενόταν, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο το οποίο αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του ζωντανά από το SPORT 24

Αναλυτικά η 11άδα: Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν και Διαμαντάκος.

Σε σχέση με το ντέρμπι της Κυριακής, μόνο ο Αυλωνίτης έχει αγωνιστεί και αυτός ως αλλαγή καθώς χτύπησε ο Μποτία. Στην αποστολή υπάρχουν και οι Χουτεσιώτης, Φουστέρ, Κασάμι, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμικάς και Βέργος.

Αν δούμε την 11άδα που επέλεξε ο Ισπανός την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, θα βρούμε 8 παίκτες που ξεκινάνε και σήμερα. Θυμίζουμε εκείνη την 11άδα: Μέγιερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Γκαζαριάν, Διαμαντάκος, Μπενίτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ