ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η... χρυσή βίβλος του Ολυμπιακού"

"Η... χρυσή βίβλος του Ολυμπιακού"

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού των καναλιών Novasports, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" για το βιβλίο του "Χρυσός Θρύλος". (AUDIO)

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού των καναλιών Novasports, Νίκος Γαβαλάς μίλησε για το βιβλίο του, "Χρυσός Θρύλος", το οποίο θα παρουσιάσει στις 13:00 στο γήπεδο "Γεώργιος Καραΐσκάκης" και επιμελήθηκε μαζί με τον θείο του Γιώργο.

Για την παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσός Θρύλος»: "Είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Στις 13:00 στο γήπεδο Καραΐσκάκη θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσός Θρύλος». Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ιστορία του Ολυμπιακού. Θα το παρουσιάσω με τον θείο μου και το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου. Είναι ένα βιβλίο που έχει τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Είναι η χρυσή βίβλος θα έλεγα για τον Ολυμπιακό. Είναι 592 σελίδες και κόστος στα 9,99 ευρώ".

Για το πως μάζεψε όλα τα στοιχεία ώστε να δημιουργηθεί το βιβλίο: "Το πρώτο εγχείρημα είχε γίνει την δεκαετία του ’80. Πάνω εκεί πάτησα. Έγιναν πολλά ξενύχτια για να γίνει το βιβλίο. Αξίζει τον κόπο όχι να το διαβάσουν μόνο οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ