ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η χαρά και η στεναχώρια του Φινμπόγκασον

Η χαρά και η στεναχώρια του Φινμπόγκασον
INTIME SPORTS

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του έδωσε ο Ισλανδός φορ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με αφορμή την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα. Τι είπε ο Ελαμπντελαουί για τον τραυματισμό του, πού... χαλαρώνει ο Ρομπέρτο.

Στο Ρέικιαβικ βρίσκεται ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον για να ενισχύσει την Εθνική του ομάδα ενόψει των αγώνων με Λετονία (10/10) και Τουρκία (13/10) για τα προκριματικά τουEuro 2016.Οι περισσότεροι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του για να τον ρωτήσουν για το πώς έζησε την μαγική βραδιά του Ολυμπιακού στο Εμιρέιτς.

Ο Ισλανδός δεν μίλησε μόνο για το διπλό επί της Άρσεναλ. Αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που έχει με τον Ιντέγε, αλλά και για το όνειρό του να βρεθεί στα τελικά τουEuroτο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας. Οι Σκανδιναβοί φιγουράρουν στην κορυφή του α' ομίλου των προκριματικών με 19 βαθμούς. Δεκαεννιά έχει επίσης και η Τσεχία, ενώ τρίτη είναι η Τουρκία με 12.

Αρχικά μίλησε για το πώς έζησε το ματς του Λονδίνου: “Ήταν απίστευτο! Πέρασα μία δύσκολη περίοδο, αλλά δούλεψα πολύ και ανταμείφθηκα. Ενας από τους λόγους που πήγα στον Ολυμπιακό ήταν για να παίξω σε παιχνίδιαChampions League.Ηταν λογικό να είμαι χαρούμενος μετά το παιχνίδι. Σκόραρα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και για εμένα ήταν τέλεια η βραδιά”.

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι με τους “κανονιέρηδες” και ο Σίλβα προτίμησε τον Ιντέγε απάντησε: “Ήθελα να παίξω από την αρχή, η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει ανταγωνισμός και εγώ από την πλευρά μου έπρεπε να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Νομίζω ότι τα κατάφερα. Εχω δουλέψει πολύ σκληρά”.

Τέλος μίλησε και για το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά τουEuro 2016: “Θα προσπαθώ κάθε εβδομάδα να αποδεικνύω την αξία μου, έτσι ώστε να πείσω το τεχνικό τιμ να με συμπεριλάβει στην αποστολή για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι”.

Ελαμπντελαουί: “Νιώθω πολύ καλά, είχα μία μικρή ενόχληση”

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παρά τον μυικό τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο που “αποκόμισε” από το ματς της Τούμπας, ταξίδεψε κανονικά στην πατρίδα του για να βοηθήσει την Νορβηγία στην προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά τουEuro.Οι Σκανδιναβοί φιλοξενούν το Σάββατο την Μάλτα και την Τρίτη θα παίξουν εκτός έδρας με την Ιταλία. Βρίσκονται στην 2η θέση του 8ου ομίλου με 16 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Ιταλία και δύο περισσότερους από την τρίτη Κροατία.

Οι Νορβηγοί δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα ρεπόρτερ της “Sunnmorsposten” τον ρώτησαν αν μπορεί να βοηθήσει: “Ένιωσα έναν ήπιο πόνο πίσω στο πόδι, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά”, ήταν η απάντησή του. Τα ρεπορτάζ λένε πάντως ότι θα πάει χαλαρά στις προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη (8/10) και πώς παραμονή του αγώνα με την Μάλτα θα προπονηθεί κανονικά.

Στο Παρίσι ο Ρομπέρτο

Το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Σίλβα ως “δώρο” για τα διπλά σε Λονδίνο και Τούμπα, εκμεταλλεύτηκε ο Ρομπέρτο με ένα ταξιδάκι στο Παρίσι. Στην γαλλική πρωτεύουσα βρίσκεται από την Δευτέρα (5/10) και αύριο το απόγευμα (7/10) θα είναι κανονικά στην προπόνηση στο Ρέντη. Ο Ισπανός γκολκίπερ μάλιστα έβγαλε και μία φωτογραφία μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και εγραψε το εξής μήνυμα: “Παρίσι... Πάντοτε εντυπωσιακό”!

Paris... Always amazing! #havingbreak

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ