ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο, έκανε έκπληξη στα παιδιά της Σχολής Καραϊσκάκη. Πώς αντέδρασαν μόλις τον αντίκρισαν μπροστά τους.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Σχολής Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης (19/10). Ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ακούγοντας τις παιδικές φωνές και την ιαχή "Ολυμπιακός", αποφάσισε να επισκεφτεί την Σχολή για να μιλήσει στα παιδιά.

Ο σπουδαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποθεώθηκε από τα παιδιά, τα οποία έτρεξαν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν και να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Ο Καμπιάσο, που είχε τιμήσει με την παρουσία του την κοπή της πίτας της Σχολής την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μιλώντας στα παιδιά τους τόνισε ότι δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά το να βελτιώνονται καθημερινά και να διασκεδάζουν το παιχνίδι.

Τα παιδιά του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τον αγώνα με την Αστάνα και του ζήτησαν να σημειώσει γκολ όπως στην Ελβετία! Ο Καμπιάσο ευχαρίστησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους αποχαιρέτισε, τονίζοντάς τους ότι παίρνει πάντα δύναμη από τα παιδιά! Φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τους και φώναξαν όλοι μαζί "Ολυμπιακός"!

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Επίσκεψη στη Σχολή Θεσσαλονίκης

Νέα επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την Τετάρτη ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Η Σχολή Θεσσαλονίκης έχει πλέον δυο εγκαταστάσεις, μια στην Δυτική και μια στην Ανατολική πλευρά της πόλης, και αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των παιδιών της.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Τα δυο στελέχη του Ολυμπιακού στην επίσκεψη τους στην εγκατάσταση της Δυτικής Θεσσαλονίκης έγιναν δεκτά από τον επικεφαλής της Σχολής κ. Χοχλάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σαββίδη και εν συνεχεία μίλησαν σε γονείς και παιδιά.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Η πορεία της Σχολής είναι άκρως ικανοποιητική και οι επκεφαλής μαζί με τους προπονητές ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και νέες παροχές στα παιδιά.

Ήδη τα παιδιά που αποτελούν την ομάδα Νέων της Σχολής πήραν ως δώρο το αγωνιστικό σετ του Ολυμπιακού ενώ για το Σαββατοκύριακο 5-6/11 η Σχολή ετοιμάζει εκδρομή στον Πειραιά για να δώσει φιλικά παιχνίδια αλλά και για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Φυσικά οι ενέργειες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Σχολή Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσουν εδώ αφού σε συνεργασία και με τον κ. Σαββίδη αλλά και με τον κ. Γούναρη καταρτίστηκε το πρόγραμμα των κοινών δράσεων.

Επιτυχημένη ημερίδα από τη Σχολή Ρεθύμνου

Με επιτυχία στέφτηκε η 1επιμορφωτική ημερίδα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ρεθύμνου. Ομιλητής στην ημερίδα που είχε σκοπό την ενημέρωση των γονέων των παιδιών της Σχολής για θέματα αποκατάστασης και πρόληψης τραυματισμών, βελτίωσης απόδοσης αλλά και σωστής ανάπτυξης των παιδιών, ήταν ο φυσιοθεραπευτής κ. Τσαγκαράκης.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Οι γονείς άκουσαν με προσοχή την διάλεξη και εν συνεχεία είχαν πολλές ερωτήσεις οι οποίες έδωσαν την ευκαιρία στον κ. Τσαγκαράκη να αναπτύξει και άλλα θέματα.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!
Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!

Στη Γ’ εθνική τα κορίτσια της Σχολής Καρδίτσας

Στο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας θα συμμετάσχει η γυναικεία ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού από την Καρδίτσα. Η Σχολή από την περσινή περίοδο έχει επενδύσει σε νέα κορίτσια, τα οποία με προπονήτριες την Ίβανα Ζντράβκοβιτς και Γιόβανα Σρετένοβιτς, αποτελούν μια καλή ομάδα η οποία μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα. Τα’αγόρια της Σχολής του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η ωραιότερη έκπληξη από τον Καμπιάσο!
2MANSTYLES
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ