ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα των ευκαιριών στον Ολυμπιακό

Η ώρα των ευκαιριών στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα θα κάνει "λίφτινγκ" στην ενδεκάδα του σημερινού (28/10, 19.30) ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Οι ευκαιρίες σε Καπίνο, Ερνάνι, Φινμπόγκασον και πολλούς ακόμα.

Έφτασε η στιγμή ο κόσμος να δει και τον... Ολυμπιακό Β'! Σήμερα το απόγευμα (28/10, 19.30) οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε σε αυτό το ματς να κάνει εκτεταμένο ροτέισον . Πολλά νέα πρόσωπα θα έχει η ομάδα του Πειραιά. Σίγουρα κατά 10/11 θα είναι αλλαγμένη σε σχέση με το Ζάγκρεμπ και το Περιστέρι. Μπορεί να είναι και 11/11 αν δεν ξεκινήσει ο Πάρντο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε θα καθίσουν στην εξέδρα των επισήμων και θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Μαζί τους θα είναι και οι τραυματίες Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Μανιάτης και Φουστέρ, αλλά και οι ανέτοιμοι Μπουχαλάκης, Γούτας, Μπεν.

Ο Σίλβα θα δώσει την ευκαιρία σε Καπίνο, Ερνάνι και Φινμπόγκασον να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι μπορεί να υπολογίζει περισσότερο πάνω τους. Ειδικά οι Ερνάνι και Φίνμπο. Ο Καπίνο το γνωρίζει ότι θα πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα για εξοστρακίσει από την ενδεκάδα τον Ρομπέρτο.

"Μέσα" για πρώτη φορά σε αποστολή είναι και οι Γιαννιώτας και Τζανδάρης, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Ο Σίλβα στην προπόνηση της Τρίτης (27/10) δεν έδειξε ενδεκάδα. Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα πάει με Καπίνο στα γκολπόστ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βούρο – Ντα Κόστα. Στο ένα άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Σαλίνο και στο άλλο ο Σάλιακας ή ο Τσιμίκας.

Αμυντικά χαφ λογικά θα είναι οι Ζντιέλαρ και Τζανδάρης, ενώ μπροστά τους θα δεσπόζει ο Τσόρι. Στο ένα άκρο της επιθετικής γραμμής θα είναι ο Ερνάνι, στο άλλο πιθανότατα ο Κολοβός και στην κορυφή ο Φινμπόγκασον.

Την 18άδα αποτελούν οι Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κολοβός, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο, Σαλίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος και Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ