ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα των επιστροφών στου Ρέντη!

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/03) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά (01/04) οι Καπίνο, Φορτούνης, Μανθάτης και Ρέτσος.

Ρεπό είχε το πρόγραμμα της Κυριακής (26/03) για τους “ερυθρόλευκους” και ο Τάκης Λεμονής ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες του για το απόγευμα της Δευτέρας (27/3), εκεί όπου θα δώσουν το “παρών” και οι Έλληνες διεθνείς που ακολούθησαν την αποστολή της Εθνικής μας στο Βέλγιο.

Ο λόγος για τους Καπίνο, Φορτούνη, Μανθάτη και Ανδρούτσο. Ο δε Ελιουνούσι αναμένεται την Τρίτη (28/03) να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (1/4), ενώ πιο αργά θα επιστρέψουν στο Ρέντη οι Ανσαριφάρντ και Παρέδες που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες την Τρίτη (28/03).

Ο Λεμονής βρίσκεται πάντως στην ευχάριστη θέση να μην έχει ούτε έναν τραυματία. Μοναδική ανησυχία αποτελεί ένας μικροτραυματισμός του Σισοκό στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το πρωί του Σαββάτου (25/03) στο Ρέντη με την Κ20.

Όλοι οι υπόλοιποι, από ιατρικής πλευράς είναι διαθέσιμοι. Αυτό που απομένει να φανεί είναι σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι διεθνείς και κυρίως ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει παίξει σερί ματς από τις 16 Μαρτίου. Έχει αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη με την Μπεσίκτας, στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, στο Κατάρ με το Ιράν και την Τρίτη (28/03) υπολογίζεται για βασικός στο ματς της Εθνικής του με την Κίνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ