ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα του Ερνάνι

Η ώρα του Ερνάνι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κόντρα στο πιο σοβαρό εμπόδιο ως τώρα στο πρωτάθλημα. Δείτε τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για να μην πέσει στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια (22/9, 20:30) είναι η πρώτη παγίδα που καλείται να προσπεράσει στο πρωτάθλημα χωρίς να πιαστεί σε αυτή. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να γυρίζει νικητής από τη Θράκη (3 σερί νίκες), ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας φέτος είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Οι Ακρίτες παρουσιάζουν μία εξαιρετικά συμπαγής ομάδα που ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ. Πήραν 0-0 στην Τούμπα, έμειναν στο 0-0 και με την ΑΕΚ στην Ξάνθη ενώ πέρασαν από το Περιστέρι (0-1), σταματώντας το εντός έδρας αήττητο του Ατρόμητου που κρατούσε από το 2013.

Νωπές όμως είναι και οι μνήμες του τελικού Κυπέλλου όπου η Ξάνθη έβγαλε το λάδι του Ολυμπιακού και το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. ΟΡαζβάν Λουτσέσκου είχε μπλοκάρει τους ερυθρόλευκους, κάτι που το ξέρει πολύ ο Μάρκο Σίλβα που έχει μελετήσει τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και τα φετινά των Ακριτών.

Πέρα όμως από αυτά την Ξάνθη, ο Ολυμπιακός έχει και τα δικά του θέματα καθώς η μεσοεπιθετική λειτουργία του ακόμα ψάχνεται. Ανάμεσά τους και ο Ερνάνι που ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και προσπαθεί να μπει στο κλίμα. Ο Πορτογάλος ποντάρει πολλά πάνω του και σήμερα αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα τα κουκιά μοιάζουν λίγο-πολύ μετρημένα. Η γνωστή τετράδα στην άμυνα έχει το προβάδισμα, το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς-Καμπιάσο λογικά δεν θα αλλάξει ενώ ο Φουρτούνης ξεκινά βασικός απόντων των Τσόρι και Φουστέρ.

Στην κορυφή ξανά ο Ιντέγε που δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της 11άδας από τον Φιννμπόγκασον, παρόλο που ήρθε την τελευταία στιγμή στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι οι 19 που πήρε ο Μάρκο Σίλβα μαζί του είναι οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φιννμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Καλοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Όπως αναφέραμε, προβάδισμα για την εντεκάδα έχουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ερνάνι, Ντουρμάζ και Ιντέγιε, ενώ θέση διεκδικούν οι Σαλίνο, Πάρντο και Σεμπά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ