ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ώρα του Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό

Η ώρα του Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό

Ποιο είναι το πλάνο του τεχνικού τιμ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από περίπου τέσσερις μήνες.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ξεκίνησε. Πέρασαν σχεδόν τέσσερις μήνες από την ημέρα που τραυματίστηκε στον αστράγαλο, “έφαγε” όλο αυτό το διάστημα με θεραπείες και προγράμματα αποκατάστασης, “πετάχτηκε” μέχρι το Κατάρ για να κάνει μία επέμβαση και να που σιγά-σιγά μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει να ακολουθεί το πρόγραμμα των υπολοίπων. Το γεγονός ότι δηλώθηκε στη λίστα τουEuropa League σημαίνει ότιoΠάουλο Μπέντο τον υπολογίζει κανονικότατα και μάλιστα άμεσα. Κι όταν λέμε άμεσα, μέσα στο μήνα.

Στο παιχνίδι της 15ης Σεπτεμβρίου με την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία αναμένεται να δούμε τον Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά προς τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει σιγά-σιγά να ξανακερδίζει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Το πλάνο του τεχνικού τιμ δεν είναι να τον ζορίσει αμέσως. Ας μπει πρώτα στις προπονήσεις, ας πάρει πρώτα μερικά λεπτά συμμετοχής και σταδιακά θα υπολογίζεται για βασικός.

Αυτό που προέχει είναι να γυρίσει στο 100% και να μην νιώθει το παραμικρό πρόβλημα στο σημείο που έπαθε τη ζημιά τον περασμένο Μάιο. Το σημαντικό είναι ότι το σημείο που είχε χτυπήσει, μπορεί να επανέλθει στα αρχικά στάνταρ. Δεν του αφήνει δηλαδή κάποιο κουσούρι.

Από βδομάδα λοιπόν τα... σπουδαία για τον Ελαμπντελαουί, ο οποίος πάντωςέχασε και μία μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα σε κορυφαίο πρωτάθλημα λόγω του τραυματισμού του. Δεν λέμε ότι θα πήγαινε στηΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποίαείχε ενδιαφερθεί τον Γενάρη. Άλλωστε, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό στο Ολντ Τράφορντ. Αλλά υπήρχαν ομάδες από σπουδαία πρωταθλήματα που εξέταζαν σοβαρά την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ