ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Vodafone συζητά να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό

Η Vodafone συζητά να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Vodafone τοποθετήθηκε επίσημα για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου υποστήριξαν ότι η Vodafone προτίθεται να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό, ως χορηγός του. Ωστόσο, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας δεν περιορίστηκε σε διάψευση, αλλά αντίθετα αποκάλυψε ότι διαπραγματεύεται την ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Vodafone:

"Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα σχετικά με το υποτιθέμενο «διαζύγιο» της Vodafone Ελλάδος και του Ολυμπιακού, η Vodafone Ελλάδος διευκρινίζει ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ούτε αντανακλά τις απόψεις της.

Αντίθετα, η Vodafone Ελλάδος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Ολυμπιακού με στόχο την ανανέωση της μεταξύ τους εμπορικής συμφωνίας. Οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν ακόμη καταλήξει.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία απόφαση για κανένα «διαζύγιο», όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο σχετικός τίτλος είναι ανακριβής, οι δε αναφορές σε εικαζόμενες απόψεις ή εκτιμήσεις της εταιρείας μας δεν μας αντιπροσωπεύουν.

H Vodafone Ελλάδος και ο Ολυμπιακός είναι στενοί συνεργάτες εδώ και είκοσι χρόνια, έχοντας ζήσει μαζί όλες τις μεγάλες χαρές της ιστορικής ομάδας.

Στη διάρκεια αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει σημαντικές εμπορικές ενέργειες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και δημιούργησαν αίσθηση στους φιλάθλους της ομάδας.

Όλες αυτές οι ενέργειες είχαν και έχουν ως στόχο να συνδέσουν την υποστήριξη της Vodafone με το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι αποκλειστικά προνόμια και παροχές προς τους φιλάθλους του".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ