ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Βέροια βγάζει την ενδεκάδα της... Βέρνης!

Η Βέροια βγάζει την ενδεκάδα της... Βέρνης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια η σχέση του αγώνα της Κυριακής (11/9, 20.30) απέναντι στη Βέροια με το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. O Καρντόσο φαίνεται πώς κερδίζει έδαφος για το αρχικό σχήμα.

Αν δεν ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα, ίσως ο Πάουλο Μπέντο να το έβλεπε και λίγο διαφορετικά το παιχνίδι με την Βέροια. Όμως, επειδή ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι γνώστης της δυναμικότητας των ελληνικών ομάδων, θα κοιτάξει στο ματς της Κυριακής (11/9) να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα βαριά χαρτιά.

Το ζητούμενο για τον Πορτογάλο είναι να “καθαρίσει” όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομάδα του την υπόθεση – νίκη, να κάνει και την απαραίτητη διαχείριση δυνάμεων ενόψει Γιουνγκ Μπόις, αλλά και να δώσει αγωνιστικό ρυθμό σε αυτούς που έχει στο μυαλό του για βασικούς στο ματς της Βέρνης την προσεχή Πέμπτη (15/9).

Το ενδιαφέρον θα πέσει αναγκαστικά πάνω στους καινούριους. Ο Αντρέ Μαρτίνς σαν να μοιάζει αυτή τη στιγμή ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους νέους για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο δε Όσκαρ Καρντόσο όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δούμε βασικό αντί του Ιντέγιε.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι εκτός απροόπτου θα βρεθεί στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Μάριν να “κονταροχτυπιέται” με τον Σεμπά για μία θέση στην ενδεκάδα. Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι ξεκινήσουν με την Βέροια, συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες για να δουν το όνομά τους και στην ενδεκάδα της πρώτης ευρωπαϊκής “μάχης”.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ