ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η θέση του Ολυμπιακού στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Η θέση του Ολυμπιακού στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι στιχομυθίες, τι ζήτησαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών και τι υποσχέθηκαν οι "πράσινοι".

Σε καλό πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" (19:30). Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (Θεοδωρίδης, Καραπαπάς) ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν ασχήμιες και αυτό αφορά είτε ρίψεις αντικειμένων είτε υβριστικά πανό.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" απάντησαν πως όπως έφυγαν χωρίς παράπονο από το Καραϊσκάκη στο ματς του πρώτου γύρου, έτσι θα φύγει και η αποστολή των Πειραιωτών από τη Λεωφόρο. Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης αποκρίθηκε ότι "όπως στο Καραϊσκάκη γίνεται ένας ευρωπαϊκός αγώνας, έτσι να γίνει και εδώ απόψε".

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, είπε με τη σειρά του: "Ο,τι γίνει, είναι ξεκάθαρα ευθύνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ήταν και για τις ασχήμιες των προηγούμενων ετών".

Ο κ. Θεοδωρίδης πήρε και πάλι τον λόγο και τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί εντάσεις, ζητώντας από τους διαιτητές να παίξουν 50-50 και να μη φοβηθούν, φέρνοντας μάλιστα πως ως παράδειγμα τον Άγγλο διαιτητή, Όλιβερ, στο ματς με την Μπεσίκτας στην "Vodafone Arena". Μάλιστα, τόνισε πως πρέπει να δοθεί προσοχή και στους παίκτες που βρίζουν και προκαλούν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ