ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η θέση του Ολυμπιακού για τη συνάντηση με Βασιλειάδη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΑΔΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διαβάστε τις απόψεις που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη σχετικά με τις μετακινήσεις οπαδών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετείχε στη συνάντηση υπό τον Γιώργο Βασιλειάδη στο γραφείο του αναφορικά με τις μετακινήσεις οπαδών και εξέφρασε τις θέσεις της μέσω των κ.κ. Μώραλη, Κουντούρη και Μπαταγιάννη.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού μετέφεραν τη δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για την διαφορετική αντιμετώπιση οπαδών άλλων ομάδων και ζήτησαν το λόγο που δεν έχει τηρηθεί ο νόμος. Αναφέρθηκαν μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οργανωμένων μετακινήσεων που έγιναν "υπό την ανοχή της Πολιτείας", όπως τόνισαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο λιμάνι, οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρξουν τιμωρίες όσων παρανόμησα και ότι όσοι υποτροπιάσουν μέσα στην τρέχουσα σεζόν και επαναλάβουν τις παρανομίες τους, θα τιμωρηθούν ακόμα πιο αυστηρά.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις των οπαδών, αλλά και τη λειτουργία των συνδέσμων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ