ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η θέση του Καραπαπά για το χυδαίο πανό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε τοποθετήθηκε για το αισχρό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οπαδοί του Ολυμπιακού σήκωσαν ένα αισχρό πανό με αποδέκτες τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Το πανό έπειτα από αίτημα του ΠΑΟΚ κατέβηκε πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε ξανά για λίγο πριν ξανακατέβει οριστικά.

Συγκεκριμένα, το πανό ανέγραφε στα ρωσικά: "Θάνατος στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Να καούν στην κόλαση".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κώστας Καραπαπάς κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά: "Εμείς δεν θέλουμε να υπάρχουν υβριστικά πανό για κανέναν στο γήπεδό μας. Εγώ δεν ξέρω ρωσικά. Ζήτησε ο ΠΑΟΚ να κατέβει το πανό αυτό και κατέβηκε. Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει στοχοποιηθεί περισσότερο και από κάθε άλλον και πρώτος και όχι ο κ. Σαββίδης. Πρώτοι εμείς έχουμε στοχοποιηθεί τόσο. Δεν είδαμε τότε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ