ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η παραμονή της Κρίσταλ Πάλας φέρνει "ζεστό" χρήμα στον Ολυμπιακό

Chelsea's N'Golo Kante, right, vies for the ball with Crystal Palace's Wilfried Zaha during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London Saturday, April 1, 2017.(AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's N'Golo Kante, right, vies for the ball with Crystal Palace's Wilfried Zaha during the English Premier League soccer match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge stadium in London Saturday, April 1, 2017.(AP Photo/Alastair Grant) AP

Η πιθανή παραμονή της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League δεν θα πανηγυριστεί μόνο από τους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου, αλλά και από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που θα βάλουν και άλλα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά στην Premier League η Κρίσταλ Πάλας, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να έχει φανέλα βασικού στην ομάδα του Σαμ Αλαρντάις. Οι Λονδρέζοι είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η πιθανή "σωτηρία" της Πάλας δεν θα πανηγυριστεί μόνο από τους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου, αλλά και από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι θα μπουν και άλλα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Μετά και τη νίκη της επί της Τσέλσι με 2-1 στο Στάμφορντ "Μπριτζ", η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει να δώσει ακόμα εννέα ματς και αυτή την στιγμή έχει το μομέντουμ. Βέβαια, τίποτα ακόμα δεν θεωρείται δεδομένο.

Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν στα ταμεία τους 12.000.000 ευρώ τον Ιανουάριο από την πώληση του διεθνούς Σέρβου κεντρικού μέσου στον αγγλικό σύλλογο. Αν παραμείνει όμως στην Premier League, θα δώσει στον Ολυμπιακό άλλα 2.500.000 ευρώ βάσει όρου που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ