ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η στάση του Ολυμπιακού μετά την απόφαση για Μαρινάκη

Η στάση του Ολυμπιακού μετά την απόφαση για Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Μετά την απόφαση του εισαγγελέα και του ειδικού ανακριτή διαφθοράς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους.

Μετά την απολογία του συνολικής διάρκειας επτά ωρών επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο , ενώ επιπλέον καλείται να πληρώσει εγγύηση 200.000 ευρώ για να μείνει ελεύθερος και επίσης είναι υποχρεωμένος κάθε 15 ημέρες να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα.

Η απόφαση περί απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σηματοδοτεί ουσιαστικά εξελίξεις και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός , καθώς ο μέχρι σήμερα πρόεδρος (και μεγαλομέτοχος της ομάδας) δεν μπορεί πλέον να ασκεί διοίκηση και είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί από την προεδρία του πειραϊκού συλλόγου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς συνεδριάζουν αυτή τη στιγμή για την "επόμενη ημέρα" όσον αφορά στον άνθρωπο που θα πάρει τη σκυτάλη στο τιμόνι της ΠΑΕ, με τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο να φαντάζει στην παρούσα φάση ως το μεγάλο φαβορί για το πόστο.

Στη συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό που συζητάται είναι ποιες θα είναι οι άμεσες αντιδράσεις, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επιπλέον, στον πειραϊκό σύλλογο δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα προβούν σε κάποια ενημέρωση αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση στον προεδρικό θώκο και πότε θα γίνει αυτό. Τα υποψήφια ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, προκειμένου να αναλάβουν τον ρόλο του προέδρου της ΠΑΕ, είναι αυτά των Γιάννη Βρέντζου, Πέτρου Κόκκαλη, Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Μιχάλη Κουντούρη, Θοδωρή Γιαννίκου, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού καθώς μετά την απόφαση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη τα δεδομένα υποχρεώνουν την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να τρέξει τις εξελίξεις και να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επόμενη ημέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ