ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Σταντάρ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Λαΐφη

Η Σταντάρ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Λαΐφη

Η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Λαΐφη, κάνοντας και τη σχετική ανακοίνωση στο λογαριασμό της στο twitter.

Παίκτης της Σταντάρ Λιέγης είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Η διοίκηση της βελγικής ομάδας ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Κύπριου από τον Ολυμπιακό, με την βελγική ομάδα να κάνει σχετικό "τιτίβισμα" στο twitter.

"Συγχαίρουμε τον Κωνσταντίνο για την υπογραφή νέου συμβολαίου και του ευχόμαστε επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας", αναφέρει η ανακοίνωση της Σταντάρ Λιέγης.

Η διοίκηση του βελγικού συλλόγου θα δώσει στον Ολυμπιακό 1,8 εκατ. ευρώ που ήταν η οψιόν στη συμφωνία των δύο ομάδων. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" τον είχαν παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια.

Οι εμφανίσεις του στο Βέλγιο (μετράει ήδη 76 συμμετοχές) έκαναν την Σταντάρ να δώσει τα χρήματα που έπρεπε για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Το ακριβές ποσό του deal, ενδιαφέρει και την Ανόρθωση, αφού διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης που έφτανε το 10%.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ