ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Σπόρτινγκ δύσκολα θα πουλήσει στον Ολυμπιακό του Σίλβα!

Η Σπόρτινγκ δύσκολα θα πουλήσει στον Ολυμπιακό του Σίλβα!

O 24χρονος αμυντικός της Σπόρτινγκ, Πάουλο Ολιβέιρα, ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και το Sport24.gr παρουσιάζει τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός με τις ευλογίες του Μάρκο Σίλβα είναι δεδομένο ότι θα ψαχτεί στην πορτογαλική αγορά. Είναι δεδομένο ότι εξετάζει και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα (π.χ. ο Κάρλος Εντουάρντο της Αλ Χιλάλ). Οπότε, δεν προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη αν καθημερινά βγαίνουν όλο και περισσότερα ονόματα από τους Ίβηρες συναδέλφους.

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει αυτό του Πάουλο Ολιβέιρα. Πρόκειται για τον 24χρονο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο οποίος με τον Ζόρζε Ζεσούς δεν βρήκε τον χρόνο που θα ήθελε (είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στην Ευρώπη). Αντιθέτως, με τον Σίλβα είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Champions League τη σεζόν 2014-15.

Στα ρεπορτάζ της Πορτογαλίας εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Σίλβα, ενώ φέρεται και ο ίδιος ο παίκτης να έχει παραδεχτεί ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό και πώς θα επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Σε όλες αυτές τις ιστορίες με ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ, θα πρέπει να έχουμε κατά νου κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σύμφωνα με πηγές από τη Λισσαβώνα, η διοίκηση της Σπόρτινγκ δεν θέλει να έχει και πολλές παρτίδες με τον Μάρκο Σίλβα λόγω των όσων έγιναν πέρσι εώς ότου οι δύο πλευρές ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Αν ο Πάουλο Ολιβέιρα είναι όντως στην transfer list και πωλείται με 3 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχει η αίσθηση στη Λισσαβώνα ότι η Σπόρτινγκ θα προσπαθήσει να τον πασάρει αλλού και όχι στον Σίλβα. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, μπορεί να φαντάζει περίεργο, όμως, έχουν τα... κολλήματά τους και στο Ζοσέ Αλβαλάδε.

Όσο για την άποψη του Σίλβα για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό; Όταν πέρσι είχε δώσει φανέλα βασικού στον Πάουλο Ολιβέιρα κατά τη συνύπαρξή τους στη Σπόρτινγκ, είναι δυνατόν να μην τον έχει στο μυαλό του; Απλώς, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά “αγκάθια” που έχουν να κάνουν με τις κακές σχέσεις της πορτογαλικής ομάδας και του 39χρονου τεχνικού των Πειραιωτών. Σχέσεις που μπορεί να παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Φυσικά, μην ξεχνάμε ότι για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις των Μπαλάντα και Λισάντρο Λόπες.

* Η Πόρτο απέλυσε τελικά τον Ζοσέ Πεσέιρο, αλλά αυτή τη φορά οι ντόπιοι δημοσιογράφοι δεν ξαναέγραψαν για τον Σίλβα. Αντιθέτως, κάνουν λόγο για τον Νούνο Σάντο που αποχώρησε από την Βαλένθια τον Νοέμβριο του 2015.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ