ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η σκληρή απάντηση του Ολυμπιακού στον Αλαφούζο

Η σκληρή απάντηση του Ολυμπιακού στον Αλαφούζο
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απάντηση στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με σκληρή επίθεση των Πειραιωτών στον πρόεδρο του "τριφυλλιού", Γιάννη Αλαφούζο, μέσω επίσημης τοποθέτησης, όπως αυτή κοινοποιήθηκε στους ρεπόρτερ των "ερυθρόλευκων".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι το 50 - 50 που προβλέπει το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας δεν φαίνεται να εφαρμόζεται στον Ολυμπιακό, με αφορμή τις αποφάσεις του Φωτιάδη στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Σκληρή η απάντηση από τους "ερυθρόλευκους", όπως αυτή κοινοποιήθηκε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεποτάζ της πειραϊκής ομάδας. Αναλυτικά: " Καλούμε τους κυρίους Σαραιδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στην συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού!

Είναι προφανές ότι συνεχίζει με τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό το καθεστώς φόβου. Να μας απαντήσει η ΚΕΔ τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ