ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει
INTIME SPORTS

Να συνεχίσει στους ρυθμούς των τελευταίων αγώνων θέλει ο Ολυμπιακός, με τον Περέιρα να επιθυμεί σερί νικών έως το τέλος της σεζόν και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τι γίνεται με μεταγραφικά και... Κοντονή.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στον βασικό στόχο της φετινής σεζόν, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Πειραιώτες.

Τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της τεχνικής ηγεσίας υπάρχει ξεκάθαρα η διάθεση και η επιθυμία να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τα μέσα του Μάη.

Και φυσικά δεν είναι μόνο το κίνητρο της κατάκτησης και του Κυπέλλου , που θα σημάνει ταυτόχρονα το 17ο νταμπλ της ιστορίας των "ερυθρολεύκων", αλλά και το γεγονός πως στα τρία ματς που υπάρχουν ακόμη για την Super League ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ακόμη και για επικοινωνιακούς λόγους ή το πρεστίζ αν θέλετε, στο Λιμάνι θέλουν να τερματίσουν με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό αλλά και να διατηρήσουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων (3-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, 3-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, 4-0 τον Λεβαδειακό), κλείνοντας με θετικές εντυπώσεις την χρονιά.

Φυσικά οι παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής από τον Γενάρη και μετά θα πάρουν κάποιες ευκαιρίες από τον Περέιρα, ο οποίος και ποντάρει στην διάθεση που θα έχουν για να δείξουν πράγματα και να τον πείσουν ενδεχομένως να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος από την πλευρά του θέλει να διατηρήσει το σερί νικών και των θετικών εμφανίσεων, να φτάσει με τον Ολυμπιακό μέχρι την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας και με αυτό τον τρόπο να ισχυροποιήσει την θέση του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Ο... Κοντονής μπορεί να αλλάξει τα μεταγραφικά δεδομένα

Το είχαμε σημειώσει και τις προάλλες πως υπάρχει μια εξόχως σημαντική παράμετρος που μπορεί να στείλει στον κάλαθο των αχρήστων τα όποια μεταγραφικά σχέδια έχουν στο Λιμάνι.

Ετοιμος για Πειραιά ο Μαρτίνες

Στον Πειραιά υπάρχει διάθεση για... σάρωμα στους καλούς παίκτες που κυκλοφορούν στο εγχώριο πρωτάθλημα και στη συνέχεια 3-4 "σπέσιαλ" πινελιές με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και πολλών παραστάσεων σε top επίπεδο στο εξωτερικό.

Από την στιγμή όμως που ο Υφυπουργός Αθλητισμού κατέθεσε στην Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, μπορεί ξαφνικά όλα να βρεθούν στον αέρα. Άλλωστε αν η FIFA - UEFA αποφασίσουν την αποβολή συλλόγων και Εθνικής ομάδας από όλες τις διοργανώσεις τους, τότε τα πάντα ανατρέπονται.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αθλητική βία

Αν η Παγκόσμια και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν σε αναγνωρίζουν ως μέλος τους, τότε δεν επιτρέπονται μεταγραφές στο εξωτερικό και οι ξένοι παίκτες κάθε ελληνικού συλλόγου μπορούν να καταθέσουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι. Μιλάμε για δραματική ανατροπή δεδομένων.

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί αναμένεται και η αντίδραση της πειραϊκής ΠΑΕ, που μαζί με αρκετές ακόμη ομάδες της Super League είναι αντίθετη με αυτές τις εξελίξεις.

Η δουλειά συνεχίζεται

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (20/4) και την ευκαιρία που είχαν να ξεκουραστούν, οι "ερυθρόλευκοι" επανήλθαν το πρωί της Τρίτης (21/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή (26/4) για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο προπονητικό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στα τελειώματα φάσεων και τις τελικές προσπάθειες, ενώ ακολούθησε και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο (ή στο μεγαλύτερο κομμάτι) παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι. Τα ιατρικά προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο για τους Πειραιώτες, με τον Γιάννη Μανιάτη να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον Στρέζο να κάνει ατομικό και θεραπεία. Την Τετάρτη (22/4) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ