ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Ριέκα θέλει 5.000.000 ευρώ για Μπράνταριτς"

"Η Ριέκα θέλει 5.000.000 ευρώ για Μπράνταριτς"

Η Ριέκα ζητά 5.000.000 ευρώ για να αφήσει τον Κροάτη μέσο, Φίλιπ Μπράνταριτς, σύμφωνα με τη "Record", η οποία υποστηρίζει ότι μάχη για την απόκτησή του δίνουν οι Ολυμπιακός, Σπόρτινγκ και Μπολόνια.

Το δημοσίευμα του " tuttomercatoweb", το Σάββατο (10/6), υποστήριξε ότι Ολυμπιακός και Μπολόνια ενδιαφέρονται για τον 25χρονο διεθνή Κροάτη μέσο της Ριέκα, Φίλιπ Μπράνταριτς.

Τη Δευτέρα (12/6), η "Record" αποκάλυψε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προστέθηκε στη λίστα με τις ομάδες ("ροσομπλού" κι "ερυθρόλευκοι") που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μπράνταριτς.

Όπως υποστηρίζεται στην εφημερίδα, τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχουν ήδη ξεκινήσεις τις επαφές τους με την κροατική ομάδα και τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ενημερώθηκαν ότι η διοίκηση της Ριέκα ζητά το ποσό των 5.000.000 ευρώ για να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2020.

Ο 25χρονος ανασταλτικός μέσος (αυτή είναι η φυσική του θέση) ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Χάιντουκ Σπλιτ και το 2011 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Πρίμορατς. Από το 2015 είναι στέλεχος της Ριέκα, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ